Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Sådan skaber du dit drømmekøkken med årets farvetrends

Annonce Skab et køkken, der udtrykker harmoni, diskretion, velvære og sanselighed med årets stærkeste farvetrends. Og få samtidig nye features, der vil løfte din køkkenoplevelse til et helt nyt niveau.

Både i boligindretningen og modeverdenen ser vi primært farver, som trækker os tættere på naturen og hinanden. Vi vægter nære relationer og har tanke på bæredygtighed og miljøet. I nye køkkener hersker temaet ”natur” ligeledes, og der er fokus på elementer af træ, marmor, stål, sten og farver, der kan afspejle naturen udenfor. Mieles grafitgrå køkkenprodukter matcher denne strømning perfekt og understreger et køkken, der skal udtrykke harmoni, diskretion, velvære og sanselighed.

© Miele - Mieles Generation 7000 køkkenprodukter er udført i et strømlinet design og rummer masser af smarte features, der kan hjælpe dig med madlavningen.

Grafitgrå elegance og ekstraordinære madoplevelser

De grafitgrå produkter i VitroLine-design stammer fra Mieles nye Generation 7000, der byder på alt lige fra ovne og kogeplader til dampovne, kaffemaskiner og opvaskemaskiner. Æstetikken er i højsædet, og den nye generation af køkkenprodukter giver dig mulighed for at skabe et roligt og afbalanceret køkkendesign, der holder. Desuden er de nye produkter spækket med features, der hjælper dig til at skabe ekstraordinære madoplevelser – helt enkelt, og samtidig følger der flere nye, bemærkelsesværdige innovationer med, der kan medvirke til at gøre din hverdag nemmere, herunder et kamera i ovnen (FoodView) og et system, der forhindrer overbagning og –stegning (TasteControl).

© Miele - Mieles grafitgrå køkkenprodukter matcher tidens strømning perfekt og understreger et køkken, der udtrykker harmoni, diskretion, velvære og sanselighed.

Tilbered maden perfekt med TasteControl

TasteControl er en innovation, der vil hjælpe dig til et perfekt tilberedningsresultat helt uden stress. TasteControl sikrer, at du hverken bager eller steger for længe, selvom du ikke står lige ved siden af ovnen, når et program er færdigt. Ovnen åbner nemlig selv lågen en anelse, og så køler den ellers lynhurtigt ovnrummet ned. Det betyder, at dit brød ikke står og bager videre, selvom det fortsat er i ovnen. Er det en steg, du er ved at tilberede, kan du vælge, at ovnen ikke køler helt ned, når den er færdig, men i stedet blot sænker temperaturen hurtigt. På den måde kan du lade stegen stå og trække i ovnen, indtil du er klar til at servere den, og du slipper samtidig for hele showet med folie, viskestykker og kødsaft på køkkenbordet.

© Miele - Med Mieles TasteControl behøver du ikke forlade selskabet for at kigge til maden - ovnen køler selv lynhurtigt ned, når den er færdig.

Hold øje med maden fra telefonen med FoodView

En anden feature, der er svær at komme udenom, er innovationen FoodView. Miele er gået linen ud og har placeret et kamera i toppen af ovnrummet, der kan sende billeder af din ret direkte til din smartphone. Appen giver dig samtidig mulighed for at slukke for ovnen eller eventuelt sænke temperaturen, så retten holdes varm. Det betyder, at du fremover kan stå nede i dit supermarked og købe det sidste ind samtidig med, at du lige tjekker, hvordan det står til med lasagnen derhjemme i ovnen. Den nye feature bliver naturligvis også enhver foodie og instagrammers drøm, da det nu er muligt at få billeder af din ret, mens den er under tilberedning i ovnen.

© Miele - FoodView giver dig mulighed for at følge med i madlavningen lige meget, hvor du er. Og du kan endda tage billeder til din Instagram undervejs.

Gør madlavningen intuitiv

Er du også typen, der ofte har gang i flere gryder og pander på én og samme tid? Så kan det måske virke som en begrænsning med fire faste kogezoner. Med Mieles full surface-induktionskogeplader bliver du fri for restriktive felter, da du helt ubesværet kan flytte gryder og pander rundt efter behov, hvorefter kogezonens indstilling automatisk rykker med. Samtidig er kogepladen udført i et strømlinet design, hvilket er blevet anerkendt med en iF Gold Award 2020. Her roste juryen for verdens ældste og uafhængige designinstitution, iF International Forum Design GmbH i Hannover, den dynamiske og intuitive madlavningsoplevelse såvel som den uforfalskede, men alligevel legende æstetik.

© Miele - Mieles full surface-induktionskogeplade KM 7897 FL viste sig at være en overbevisende deltager ved iF Design Award, som er førende inden for sit felt.

Har du fået lyst til at løfte din køkkenoplevelse til et helt nyt niveau, kan du læse meget mere om Miele Generation 7000 på miele.dk

Håndplukket til dig