Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Perfekt køkkentilbehør

Perfekt morgenbrød, bæredygtigt bambusbræt, sommerduge i blæsevejr ...

Perfekt morgenbrød

© bobedre.dk

Perfekt morgenbrød En bolleridser ... Et køkkenredskab, du ikke vidste, du manglede – men det gør du! Trykkes ned i din egen, gode morgenbrødsdej inden hævning, drys med birkes eller andet godt, og bag. Resultatet er perfekte morgenboller. Fås i fire versioner til 172 kr. pr. stk., Dansk Hjemmeproduktion.

Bæredygtigt bambusbræt

© bobedre.dk

Bæredygtigt bambusbræt Det er stærkt, og så vokser det stærkt. Egenskaber som gør bambus både miljø- og materialemæssigt velegnet til skærebrætter – og som designer Jacob Jensen har udnyttet til to nye af slagsen i sin morgenmadsserie. Glatte på den ene side og med hhv. saftrille og krummefangere på den anden, 449 kr. og 399 kr., BellXpress.

Nye, danske kartofler

© bobedre.dk

Nye, danske kartofler Der er næsten ikke noget bedre. Glæd dig allerede nu, til sæsonen begynder ved at bladre i Kille Ennas nye kogebog om den lille skønne knold. Og den kan langt mere end at ligge kogt ved siden af et stykke kød.Bogen indeholder hele 80 nye opskrifter med kartofler – hurra for rygraden i det danske køkken! 168 sider, 250 kr., Politikens Forlag.

Stil gryden, lige hvor du vil

© bobedre.dk

Stil gryden, lige hvor du vil Er du ikke i forvejen til induktion, så bliver du det nu! Gaggenaus nye zonefri induktionskogeplade finder nemlig automatisk ud af, hvor på den store, glaskeramiske overflade, du sætter dine gryder, hvor store de er, og hvor høj temperaturen skal være for at varme dem op. Og hvis du flytter dem, registrerer pladen den nye placering og fortsætter arbejdet uden forsinkelse. CX 480 koster 34.030 kr., Gaggenau.

Til sommerduge i blæsevejr

© bobedre.dk

Til sommerduge i blæsevejr Endelig er det ved at være tid til at dække op på terrassen igen. Sikr dig, at det hele ikke flyver med et forårsvindpust med de nye dugmagneter i rustfrit stål, der klikkes nemt om dugens fire hjørner. Fås i æske med fire stk., 299 kr., Nuance.

Vand på bordet

© bobedre.dk

Vand på bordet Diamond hedder den nye, formstærke vandkaraffel, som også netop har vundet en designpris. Navnet hentyder til den svære teknik, hvor glaspusteren bruger et diamant-værktøj, når han skærer glasset ud til “halsen” på karaflen. Fås i to størrelser, 500 ml, 300 kr., 1 l, 400 kr., Ego.

Lad urterne passe sig selv

© bobedre.dk

Lad urterne passe sig selv Hører du til dem, der glemmer at give dine grønne planter vand, så vil dine krydderurter elske dig for den nye potte med selvvandingssystem, hvor urten selv tager, hvad den har brug for. Så skal du kun huske det en gang i mellem, 199 kr., Eva Solo.

Hun elsker mad

© bobedre.dk

Hun elsker mad den engelske køkkengudinde Nigella Lawson. I sin nye kogebog fortsætter hun sin levende og sanselige madlavningsstil, hvor hun tryller skøn mad frem til både de hektiske hverdage og weekendens hyggemåltider. Og så introducerer hun begrebet “rullende retter”, hvor én opskrift let kan videreføres til den næste ret, og du på den måde udnytter ingredienserne og minimerer madspildet. Bogen er på hele 512 sider, 299 kr., Gyldendal.

Relaterede Artikler