©

Nye farver til paletten

Det velkendte spisestelsserie New Norm bliver nu udvidet med to nye, fine farver.

I 2011 indgik Menu et samarbejde med Norm Architects, som skulle vise sig at blive begyndelsen på en kæmpe designsucces med mange forskellige facetter.

Sammen med restaurantkæden Cofoco, designede, opfandt og byggede Menu og Norm Architects restaurant Höst i centrum af Købenavn. Höst er i dag kendt som verdens bedste design restaurant. Til restauranten blev der designet en helt ny spisestelsserie af porcelæn, som havde et særligt nordisk udtryk. Stellet hedder ”New Norm” og består af blandt andet tallerkener, krus, skåle, mælkekander og glas.

New Norm har fokus på rolige, skandinaviske farver, som kan mikses og matches med hinanden. Stellet er enkelt og rent i sit formsprog, hvilket er særligt karakteristisk for det nordiske design. New Norm er af bedste kvalitet, og omkring 100 mennesker er involveret i processen med produktion og kvalitetskontrol for hvert stykke porcelæn af spisestellet.

Det velkendte stel er blevet en succes verden over, og er indbegrebet af nordisk designidentitet. Nu udvides farvepaletten med to fine farver til New Norm stellet: feminin nude og lys latte-farve.

New Norm stellet koster fra 99 kr. pr. del.