Naturlig køkkeninspiration

De naturlige materialer er synonymt med den nordiske designidentitet. Vi har samlet køkkeninspiration i træ, marmor, læder og nordiske farver.

Krydderurteholder

Krydderurteholderen er perfekt i et hvert køkken, hvor der kræses for detaljen og hvor madlavningen er i højsæde. 279 kr., Sagaform.

Skærebræt

Dette asymmetriske bræt kan både anvendes som skærebræt eller til servering. "Tilt"-brættet er fremstillet i egetræ, og passer perfekt ind i den nordiske stil. Brættet fås i tre størrelser. Fra 199,95 kr., Menu.

Olieflaske

Fior D'olio olieflasken samler form og funktion i et. Den æbleformende flaske har et æstetisk udtryk, og hældetuden gør det nemt at dosere. 331 kr., Alessi

Køkkenredskaber

Køkkenredskaberne "Everyday Objects" er ikke alene smukke at se på, men er også praktiske i brug. Træredskaber kan bruges i alle gryder, potter og pander uden de vil ødelægge belægningen. Fra 49 kr., HAY.

Bakke

Georg Jensen har i år udvidet med "Barbry"-serien, som er inspireret af den danske kulturarv og filosofien bag det nordiske køkken. 799 kr., Georg Jensen.

Glasskål til køkkenmaskine

Hvis din KitchenAid køkkenmaskine har brug for nyt udtryk, er denne glasskål et smukt alternativ. Skålen har et frossen look, og rummer 4,8 liter. 999,95 kr., KitchenAid.

Marmor tallerken

Tallerkenen er udført i massiv marmor, og er meget velegnet til servering af eksempelvis ost, tapas eller sushi. Den kan også anvendes som fad, hvorpå der kan stilles olier, marinaer og krydderier.

Tallerkenen måler 30 cm x 30 cm. 279,95 kr., Nuance.

Knager

Med "Volet" knagerne kan du give dit køkken et personligt udtryk, da knager kan skabe sit eget kunstværk på væggen.

Knagerne fås i 5 farver: brun, champagne, sort, grøn og guld, og sælges i et sæt med 2. 149 kr., HAY.

Fad

"Design With Light"-serien udvider med dette glasfad med læder remme. Fadet er perfekt til servering af kager, nødder eller frugt. Det kan også bruges som dekorationsfad, eksempelvis til årets juledekoration.

Fadet måler 24 cm og kommer i salg primo september 2014. 499,95 kr., Holmegaard.

Tekande

Oiva tekande med det grafiske Siirtolapuutarha-mønster, er perfekt til servering af din yndlingste. Tekanden har teindsats og et smukt træhåndtag.

Tekanden rummer 7 dl. 625 kr., Marimekko.