©

Madkunst starter ved forberedelsen

Moderne madlavning handler ikke kun om at koge, stege og anrette. Kunsten ligger allerede i forberedelsen, og derfor spiller det rette udstyr en stor rolle.

Den nordiske madkunst starter allerede i forberedelsen, og derfor spiller det rette køkkenudstyr en større rolle end nogensinde. Det handler om at kombinere sæsonens råvarer med enkelthed og lidt snilde, for at kunne fremstille moderne madkunst - også selvom der skal hakkes og snittes lidt ekstra.

Nu lancerer Global nye luksus køkken-gadgets til feinschmeckeren, amatørgastronomen og køkkenhjælperen. De nye gadgets sikrer, at den smagsmæssige belønning er større end besværet ved at fremstille maden. Global er verdens kendt for deres knive i japansk samuraistål, men i dette efterår har Global tænkt ud at boksen og lancerer to nye accessories til køkkenet: en urtehakker og en peeler.

Foruden at hakke urter, kan den knivskarpe urtehakkere anvendes til at findele kål, gulerødder eller andet grønt med bid. Den er også god i det søde køkken, da den er perfekt til at hakke nødder og chokolade. Peeleren kan selvsagt anvendes til at skrælle efterårets frugter og grøntsager. Den har et sidevendt skær, der gør det nemmere at få et godt greb om grøntsagen og god fart på bevægelserne. Peeleren har et godt og ergonisk greb, som sikrer funktionaliteten. Både urtehakkeren og peeleren er naturligvis udstyret med Globals prikkede signatur-mønster på håndtaget.

Globals urtehakker og peeler er begge udført i rustfrit stål og koster henholdsvis 1.499,95 kr. og 499,95 kr. (Begge priser er vejledende).