Luksus til dit køkken

Kridhvidt køkkengrej, skræddersyet kniv, salt fra Ibiza ...

Kridhvidt køkkengrej

© bobedre.dk

Kridhvidt køkkengrej Eva Trio-gryderne har gennem årene vundet flere designpriser, og deres karakteristiske stålgreb er siden blevet synonymt med den klassiske serie. Nu kommer den i en ny version anno 2011, nemlig i den kridhvide White Line. Designet, glaslågene og de gode funktioner er de samme, mens det blanke, hvide udtryk rammer lige ind i iPhone- og iPod-generationen af nye Eva Trio-samlere. Fås i butikkerne til september, priser fra 549 kr., Eva Solo.

Skræddersyet kniv

© bobedre.dk

Skræddersyet kniv Zwillings nye knivserie, Twin Perfection, har et skrædder-syet greb med glidende overgang til skæret, der skal give et sikkert hold om kniven og et mere præcist snit. Fås i otte forskellige knivtyper fra 629,95 kr., Zwilling.

Salt fra Ibiza

© bobedre.dk

Salt fra Ibiza Giv smag til dine sommerretter med det håndhøstede spisesalt fra Ibiza. Fås som rent salt og med forskellige smage, fx chili og urter. Kommer i fine krukker fra 129 kr., Sal de Ibiza.

Design på flaske

© bobedre.dk

Design på flaske Water-on-the-go-bottle kalder DDC deres lille, lækre vandflaske i hærdet glas med lukke-tæt-tud. Så skån miljøet for flere kildevandsflasker i plast, og fyld din egen igen og igen. Nemt, sundt og bæredygtigt! Flasken koster 85 kr., kan bestilles på DDC.dk.

Pynt kager og cupcakes

© bobedre.dk

Pynt kager og cupcakes Fin retrodåse med dekorationssprøjte, der gør det nemt at styre din kage-icing, når det skal være ekstra kunstfærdigt. Med følger seks forskellige typer tyl, der kan sættes på sprøjten, og en lille bog med gode råd og trin for trin-guider til kagedekoration. 299 kr., GS-Casa.

Relaterede Artikler