Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Luksus til dit køkken

Kridhvidt køkkengrej, skræddersyet kniv, salt fra Ibiza ...

Kridhvidt køkkengrej

© bobedre.dk

Kridhvidt køkkengrej Eva Trio-gryderne har gennem årene vundet flere designpriser, og deres karakteristiske stålgreb er siden blevet synonymt med den klassiske serie. Nu kommer den i en ny version anno 2011, nemlig i den kridhvide White Line. Designet, glaslågene og de gode funktioner er de samme, mens det blanke, hvide udtryk rammer lige ind i iPhone- og iPod-generationen af nye Eva Trio-samlere. Fås i butikkerne til september, priser fra 549 kr., Eva Solo.

Skræddersyet kniv

© bobedre.dk

Skræddersyet kniv Zwillings nye knivserie, Twin Perfection, har et skrædder-syet greb med glidende overgang til skæret, der skal give et sikkert hold om kniven og et mere præcist snit. Fås i otte forskellige knivtyper fra 629,95 kr., Zwilling.

Salt fra Ibiza

© bobedre.dk

Salt fra Ibiza Giv smag til dine sommerretter med det håndhøstede spisesalt fra Ibiza. Fås som rent salt og med forskellige smage, fx chili og urter. Kommer i fine krukker fra 129 kr., Sal de Ibiza.

Design på flaske

© bobedre.dk

Design på flaske Water-on-the-go-bottle kalder DDC deres lille, lækre vandflaske i hærdet glas med lukke-tæt-tud. Så skån miljøet for flere kildevandsflasker i plast, og fyld din egen igen og igen. Nemt, sundt og bæredygtigt! Flasken koster 85 kr., kan bestilles på DDC.dk.

Pynt kager og cupcakes

© bobedre.dk

Pynt kager og cupcakes Fin retrodåse med dekorationssprøjte, der gør det nemt at styre din kage-icing, når det skal være ekstra kunstfærdigt. Med følger seks forskellige typer tyl, der kan sættes på sprøjten, og en lille bog med gode råd og trin for trin-guider til kagedekoration. 299 kr., GS-Casa.

Relaterede Artikler