Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Lækkerier til dit køkken

Landgrisen og bygrisen, den gode gryde, hvor er lågen? ...

Landgrisen og bygrisen

© bobedre.dk

Landgrisen og bygrisen Mandelgaven skal i år, helt i tråd med tidens ånd, være mere rustik. Erstat den klassiske marcipangris med en broget dansk landgris. Under overtrækschokoladen gemmer sig dog et lyserødt marcipanindre, 2 stk. ca. 168 g, 100 kr., Summerbird.

Den gode gryde

© bobedre.dk

Den gode gryde Ole Palsby elskede mad. Designeren værnede om sine måltider og var kendt og elsket for at nørde rundt i køkkenet, hvor han kunne fordybe sig i alt fra brødknivens krumning til stegerillerne i en grillpande. Enkel-serien består af 36 nye og kan findes i Coops butikker nu til priser fra 14,95 kr. til 399 kr.

Hvor er lågen?

© bobedre.dk

Hvor er lågen? Glæd dig, hvis du har et lillebitte køkken! Den nye indbygningsovn fra NEFF har nemlig den særlige Slide & Hide-funktion, hvor lågen i en glidende bevægelse forsvinder ind under ovnen og dermed giver dig mere plads og albuerum i køkkenet, når ovnen står åben. Herudover har den indbygget lys, der oplyser hele ovnen, uanset hvor mange plader, du har i. 14.095 kr., NEFF.

24 dage fyldt med lækker mad

© bobedre.dk

24 dage fyldt med lækker mad lover Anne Hjernøe i sin nye julekalender-bog. Her giver hun masser af opskrifter på alt fra glögg, appelsin-marmelade, småkager og konfekt til julesnaps, rødkål, hjemmelavede sild, syltede rødbeder og tæller på den måde ned til juleaften. 104 s., 100 kr., Politikens Forlag.

Det skandinaviske køkken

© bobedre.dk

Det skandinaviske køkken har gået sin sejrsgang verden over, men hvad er det egentligt, ud over nogle avancerede retter fra verdens bedste restaurant NOMA? Camilla Plum har en fantastisk evne til at formidle essensen af det gode måltid, så det fungerer til hverdag, og i denne bog tager hun fat på netop det skandinaviske køkken. Bogen har vundet en anerkendt kogebogspris, The Gourmand Cookbook Award, 272 s., 250 kr., Politikens Forlag.

Seriøs madlavning

© bobedre.dk

Seriøs madlavning Elegant krave og velsyede lommer – det er næsten som at iklæde sig et lækkert jakkesæt, når man hopper i det nye forklæde af tekstildesigner Aiste Nesterovaite. Fås i tre længder og tre farver; beige, sort og gul, 489 kr., wannekes.com

Ny kedel med retro-look

© bobedre.dk

Ny kedel med retro-look Engelske Morphy Richards har en forkærlighed for det lidt retro-prægede design til deres køkkenting, som samtidigt er meget moderne. Det gælder også for denne nye el-kedel, Elipta, som blandt andet har oplyst vandstand og låg, aftageligt kalkfilter og rummer 1,5 l. Udført i stål og hvid satinfinish. Til samme serie hører også en brødrister. 899,95 kr., Morphy Richards/AlBaline.

Gaven til te-elskeren

© bobedre.dk

Gaven til te-elskeren Løv er den økologiske lillesøster til te-giganten Kusmi, der nu har lanceret en gaveæske i sin grønne signaturfarve. Æsken indeholder 200 g økologisk signatur-te og et tekrus med indbygget tesi og låg, 385 kr., Chokolade Compagniet.

Relaterede Artikler