©

Lækker, effektiv og god

Med stjernekokken Thomas Herman som ambassadør lancerer Zwilling en Sauterpande i Spirit-serien.

“Hemmeligheden bag et fuldendt køkken er godt grej”. Denne udtalelse kommer fra stjernekokken Thomas Herman, som har været et velkendt navn i den gastronomiske verden i mange år. Thomas Herman er blandt andet kendt for at lave kulinariske madoplevelser, og for at stå bag restaurant Nimb i Tivoli. Thomas Herman er desuden ambassadør for Zwilling, der nu lancerer en sauterpande i Spirit-serien.

Sauterpanden kan karakteriseres som en slags hybrid mellem en stegepande og en gryde med låg. Sauterpanden giver både den store stegeflade samt grydens høje kanter og låg. En sauterpande muliggør lynstegning, så grøntsagerne stadig er sprøde og friske, når de serveres. Sauterpanden kan gå i ovnen, og er derfor yderst velegnet til retter som eksempelvis dampet laks. Den kan desuden anvendes til vædede retter som risotto eller paella.

Sauterpanden er fremstillet i matbørstet stål med tætsluttende glaslåg. Med denne sauterpande kombinerer Zwilling æstetik med funktionelt og ergonomisk køkkengrej. Sauterpanden er udstyret med et ergonomisk greb, indvendigt litermål samt SIGMACLAD 3-lags konstruktion fra kant til kant. Konstruktionen sikrer en effektiv varme og den bedst mulige varmefordeling. Sauterpande kan anvendes på alle varmekilder.

Zwilling Spirit sauterpanden måler 24 cm og koster 899,95 kr.