Kompakt komfort

Simpelt, personligt og lækkert er nogle af de ord, der beskriver det kompakte køkken.

Det simple køkken

Konceptet Etkøkken er blevet til på baggrund af et ønske om at finde ind til det oprindelige basale køkken. Det er designet af arkitekt Mette Schelde, der har reduceret køkkenet til tre grundlæggende bestanddele - et ildsted/komfur, en vask og en huggeblok/køkkenbord på hjul, der kan rulles hen til vask eller ildsted efter behov. Alt efter familiens størrelse kan man så kombinere med flere huggeblokke, vaske eller ildsteder. Pris på forespørgsel, Mette Schelde.

Billigt snedkerkøkken

Danske &shufl laver låger og fronter i laminat og linoleum, der passer til Ikeas køkkener, så man enten kan opgradere sit Ikea-køkken eller købe nye Ikea-inderskabe og sætte snedkerfronter på. Som på billedet i linoleum med skuffefronter, låge, sidebeklædninger, sokkel og bordplade, 14.800 kr., &shufl.

The Copenhagen-Kitchen

The Copenhagen-Kitchenfra Cph Square er et køkken til mindre lejligheder o.lign. Det er i lysnet ask med bejdsede og olierede højskabe, og dertil hører vask og bordplade i 3-d-fræset marmor. Art Handles speciallaves til folks egen smag og tilfører humor og leg til køkkenet. Som på billedet 200.000 kr., men der fås løsninger i alle prisklasser. Cph Spuare.

Hansen Instant

Hansen Instant er skabt til tekøkkener, små lejligheder og andre steder med pladsmangel. Det fås i tre størrelser fra 206 til 267,6 cm og består af tre sammenbyggede sektioner. Man kan tilvælge kogeplader, opvaskemaskine, ovn, vask m.m. Fås i valnød, teak, ahorn og eg og på forespørgsel i andre træsorter. Eksemplet her er i eg og koster 70.000 uden hårde hvidevarer og blandingsbatterier, Hansen Kitchen.