Køligt køkkenkram

Bøgerne fra Claus Meyer, vaffeljernet og isspanden i kobber og blåtonet glas.

OEO-serie
Flot i messing. Danske OEO står bag denne smukke serie af kobber- og messingkander, bakker og æsker med trælåg. Fremstillet i Japan af Kaikado. fra 2550 kr., OEO.

Skåle
Designerne fra Norm har lavet disse skønne skåle for Menu som en del af en serie til bordet. Fås i hvid, grå, grøn og blå, 129 kr., Menu.

Bøger
Claus Meyer har skrevet en guide til alle de ting, man kan spise i den danske natur - og leverer opskrifter, der passer til. 249,95 kr., L&R. Er du mere til frugt end urter, er det måske Louise Loranges bog om lækre juicer med alle former for ingredienser og til alle lejligheder, du skal tage fat i. 149,95 kr., L&R.

Ismaskine og vaffeljern

Is og vafler hører sammen - især om sommeren. Det synes
de også hos norske Wilfa, som har lavet en ismaskine og et vaffeljern i industrielt look og høj kvalitet. Ismaskinen laver en portion lækker vaniljeis på 1,5 time. Ismaskine 2499 kr., vaffeljern 999 kr., Wilfa

Zephiro-emfanget
Italienske Falmec har udviklet et system til emfanget Zephiro, som ved hjælp af en ioniseringsproces nedbryder dårlig lugt, bakterier, vira, tobaksrøg, skimmel, husstøvmider, og hvad der ellers findes i den luft, vi har i vores omgivelser. Emfanget er let at installere, det kræver ikke udsugning, og så er det let at betjene - det tænder selv ved behov. Fås også i sort. 17.625 kr., Gerson.

Isspand
Isspand med stil. Den selvvlærte designer Tom Dixon er virkelig hot lige for tiden. Eller måske skal man sige cool, når man omtaler denne elegante isspand, der er fremstillet i kobber og blåtonet glas og passer perfekt til sommerens drinks. H 36 x diam. 21 cm, 2350 kr., Roomstore.

Kaffemaskine
Nyt design giver bedre plads. Senseo har leget med formerne og skabt en mere slank model, som passer bedre på køkkenbordet. Fås i hvid, rød og sort samt med og uden memoryfunktion, som husker din foretrukne styrke. 899 kr./999 kr., Philips.