Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Kolde nuancer til dit køkken

Glas med personlighed, skarpe nyheder, kolde kulører ...

Glas med personlighed

© bobedre.dk

Glas med personlighed Glaskunstneren Jason Svendsen har skabt det fine, mundblæste sæt med sukkerskål og mælkekande, som ifølge flere kaffebars-eksperter er den mest drypfri på markedet. Fås i flere farver, sukkerskål 180 kr., kande 180 kr., Ö Interiør.

Skarpe nyheder

© bobedre.dk

Skarpe nyheder Øverst: Farverigt køkkengrej med den nye serie knive, Spectrum. Lilla Santoku-grøntsagskniv, 89 kr., Scanpan. Nederst: De klassiske Global-knive er blevet opdateret med grantonskær, der sikrer, at fødevarerne ikke klæber til knivsæggen. Fra 749,75 kr., Rosendahl.

Kolde kulører

© bobedre.dk

Kolde kulører Dark Chocolate, Champagne og Lime Green er blot nogle af farverne fra de tre nye temaer Chic, Vintage og Funky, som du nu kan få Gorenjes retro-køleskabe i. Fås med greb i enten krom eller matchende farve. Her køle-fryse-skab, RS 60309, 9895 kr., Gorenje.

Viskestykkekunst

© bobedre.dk

Viskestykkekunst Diamond hedder den nye serie viskestykker af Anne Lehmann, der arbejder i krydsfeltet mellem design, kunst og mode. Udført i 100 % bomuld, 45 x 70 cm, 50 kr. pr. stk., Normann Copenhagen.

Bestik i balance

© bobedre.dk

Bestik i balance Atlanterhavsfuglen lomviens æg har en unik pæreform, der giver balance og forhindrer dem i at trille ned fra klipperne. Denne form har designer Jacob Leth-Espensen ladet sig inspirere af til sit nye bestik, Uria, hvor ideen er overført til designet, når hoved og skaft går sammen i ét velafbalanceret forløb. 16 dele, 699 kr., Raadvad.

Gastronomisk leksikon

© bobedre.dk

Gastronomisk leksikon er det mest omfattende kulinariske opslagsværk på dansk. Her er beskrivelser af retter og tilberedningsmetoder, artikler om nationale og regionale køkkener, biografier om gastronomer og kokke fra oldtid til nutid og meget mere, 348 s., 399 kr., Nyt Nordisk Forlag.

Ét glas - mange muligheder

© bobedre.dk

Ét glas - mange muligheder Lav karaflen om til en kaffe- eller tekande, en flaske til en vase, eller forvandl opbevaringsglasset til en shaker. Med den nye Mix-serie kan du selv variere de to størrelser glas med syv forskellige toppe og dermed funktioner. Fås i fem farver, fra 129 kr., Nuance Denmark.

Håndplukket til dig