Køkkenudstyr med power

Hug en hummer, usynligt emfang, italienske hestekræfter ...

Hug en hummer
© bobedre.dk

Hug en hummer Det kan godt lyde lidt ekstravagant med en kniv, kun beregnet til hummer, men overvejer du at kaste dig ud i den lækre spise i løbet af sommeren, så bliver du glad for denne kniv, der er formet til den vuggende bevægelse, det kræver at flække hummerens hårde skal – og så er den solid, 969 kr., Royal VKB.

Usynligt emfang
© bobedre.dk

Usynligt emfang Vores køkkener bliver mere og mere integrerede med resten af hjemmet og skal ligne møbler på lige fod med stuens. Og mens vi gerne vil have flotte røremaskiner og køkkenredskaber stående fremme, skal de basale funktioner gerne kunne gemmes væk, når de ikke er i brug. Bord-emfanget, Mesa, er skjult under kogepladen. Når det tændes, åbner tre slidser sig langs kogepladen og sørger for målrettet udsugning af madosen. Gutmann.

Italienske hestekræfter
© bobedre.dk

Italienske hestekræfter Der er rå og strømlinet muskelkraft over den nye blender i blankt stål og glas, designet af Stefano Giovannoni. Har motorkraft på 600 w, flere hastigheder og glaskaraflen kan rumme 1,5 l, 1550 kr., Alessi.

Sæt krydderi på tilværelsen
© bobedre.dk

Sæt krydderi på tilværelsen Solstice hedder serien af aromatiske økologiske urteblandinger fra nær og fjern, du kan bruge til at sætte smag på fx supper, saucer og marinader. De fine dåser indeholder urter, blomster og tang – både dejlige klassiske krydderurter fra Middelhavs-området og de mere sjældne og eksotiske fra Sri Lanka. I alt 13 varianter, fra 36 kr. pr. stk., Mill & Mortar.

Kogeklar
© bobedre.dk

Kogeklar elkeddel med stor styrke, 3000 watt, der giver kogende vand på ingen tid. Den er udført i blankt crom og er en del af den nye serie Skyline, der også tæller en stor kaffebrygger og en toaster. 849 kr., WMF.

Ren rørekraft
© bobedre.dk

Ren rørekraft Den robuste køkkenmaskine, MUM 5, kommer nu i nye forårsfarver, fx denne fine sommergule farve. Køkkenmaskinen har 900 w rørekraft og LED-lys i skålen blandt sine egenskaber, 2699 kr., Bosch.

Marimekko i byen
© bobedre.dk

Marimekko i byen Finske Marimekko har en helt unik mængde motiver og grafiske design i bagagen. Herfra har de nu hentet og relanceret det fine by-print fra 1951, designet af Per Olof Nyström i anledning af, at Helsinki skulle være vært for sommerolympiaden året efter. Motiverne kan du få på fx sommertekstiler som viskestykkerne her til 210 kr. pr. sæt, Marimekko.

Aamanns appetit
© bobedre.dk

Aamanns appetit inviterer han indenfor i sit sommerhus, hvor han viser, hvordan du kan bruge fridagene på at lave mad med stor smag, 224 s., 270 kr. fra Politikens Forlag.

Fisken
© bobedre.dk

Fisken I Skagen Fiskerestaurants røde pakhus på havnen er der kommet mange interessante mennesker gennem tiden, og i den nye bog, Fisken, får du historierne om dem og masser af gode opskrifter, 240 s., 400 kr. fra Politikens Forlag.

Mangler du
© bobedre.dk

Mangler du til gengæld inspiration til hverdagsmaden, kan Katrine Klinkens nye bog, Måltider, vække madglæden hos hele familien, 512 s., 350 kr., fra Politikens Forlag.

Fremtrædende køkkenvask
© bobedre.dk

Fremtrædende køkkenvask Den nye vask, Modex-M 60, går i mod strømmen af diskrete og integrerede bordpladevaske med sit markante design. I stedet for at gemme sig væk, træder den nemlig tydeligt frem, og i modstandsdygtigt materiale, Silgranit, fås vasken i ni forskellige farver. B 120 x d 60 cm, 11.900 kr., Blanco.

Klassiske tern
© bobedre.dk

Klassiske tern De klassiske køkkentern fra viskestykker har lidt hyggelig nostalgi over sig, og nu kan du også få dem på de fine opbevaringsdåser her. Brug dem til fx kaffe og gryn. Fås i sæt med tre størrelser, 170 kr., House Doctor.