Køkkenkram i kølige nuancer

Økologisk te-søster, ny svensk klassisker, vitaminer til vinteren ...

Økologisk te-søster

© bobedre.dk

Økologisk te-søster LØV er det anerkendte te-imperium Kusmis nye, økologiske lillesøster. Tekomponisten Sylvain Orebi har ladet sig inspirere af den nordiske natur til både de fine dåser og indholdet, der spænder over klassiske og nye varianter sort og grøn te. 200 g, 145 kr., Chokolade Compagniet.

Ny svensk klassisker

© bobedre.dk

Ny svensk klassisker Den innovative, kvindelige designergruppe Front har pustet nyt liv i den klassiske Höganäs-keramik fra Skåne. De har designet en ny serie hverdagsservice, hvor formsproget er rent og enkelt. De nye dele tæller tallerkener, skåle, tekande og kopper, hvor underskåle i træ samtidigt fungerer som låg. Farverne spænder over flere nuancer af hvid over rosa til blå, grå og rød. Dele fra ca. 109 kr. til ca. 649 kr. Front-serien kommer til Danmark senere i år, men kan indtil da bestilles på dukatbord.se.

Vitaminer til vinteren

© bobedre.dk

Vitaminer til vinteren Læskedrikken Vitamin Well er et sundere alternativ til fx sodavand. Kun sødet med frugtsukker, men tilsat diskret smag af fx æble, citron og hyld – og vitaminer. 20 kr. for 50 cl, fås hos førende supermarkeder og i delikatesseforretninger.

Op på stikkerne

© bobedre.dk

Op på stikkerne Hold styr på tandstikkerne med Boogie Woogie Toothpick, som trækker en tandstikker ud, når den vippes nedad. Designet af Murken Hansen, udført i metal og gummi, 249,95 kr., Menu.

Sundt, godt og ukrukket

© bobedre.dk

Sundt, godt og ukrukket Birgitte Escherich har med kogebogen Kloge kvinder - krænse mænd som ambition at få helseforskrækkede (mandlige) ægtefæller med på nogle lækre og sunde måltider. Alt sammen med bund i et solidt hverdagskøkken. Udkommer 3. jan. 224 s., 250 kr., Politikens Forlag.

Til fadet

© bobedre.dk

Til fadet Det store Grand Cru-fad har fået en ny ven – nemlig den sorte fadholder og bordskåner, der gør transporten mellem ovn og bord nemmere. Passer til fad på 25 x 38 cm, 129,75 kr., Rosendahl.

Design til køleskabet

© bobedre.dk

Design til køleskabet Slut med kedelige plastbøtter til fx pålæg, ost og den slags i køleren. De flotte fridgebokse fra italienske Seletti er udført i hvidt porcelæn og slutter tæt med et siliconebånd om maven. Fås i fire størrelser til hhv. 119 kr., 179 kr., 209 kr. og 289 kr., Designdelicatessen.

Skål for et nyt år

© bobedre.dk

Skål for et nyt år Lad 2011 være et festligt år med masser af bobler – fx i Peter Svarrers fine Cocoon-champagneglas, 169 kr. for to stk., Holmegaard.

Relaterede Artikler