Køkken, køkken, køkken

Vi har fundet fem skønne køkkener, som har hver sit personlige udtryk og særpræg.

Familietid
© Andreas Mikkel Hansen

Ejerne overvejede et køkken helt i træ, men endte med det helt enkle hvide køkken fra Schmidt. Køkkenet er husets hjerte, og det er her, familien tilbringer det meste tid - enten med at spise, hygge eller se fjernsyn. Køkkenet er personligt og rummeligt.

Her kan du læse hele reportagen Ombygning med panoramaudsigt.

Kreativt køkken
© Tia Borgsmidt

Det sorte IKEA-køkken er piftet op med fine stilleben og farverige fliser fra Made a Mano. Køkkent har et enkelt og personligt udtryk.

Her kan du læse hele reportagen Boligleg med farver og mønstre.

Med plads til det hele 
© Andreas Mikkel Hansen

Højskabsvæggene er malet i en brun-grå nuance for at skabe kontrast til det hvide. Her er plads til alle hvidevarerne og et vinkøleskab. Køkkenet er rummeligt og lyst.

Her kan du læse hele reportagen Villa ved vandet.

Æstetisk køkken
© Lars Kaslov

Køkkenet er oprindeligt fra Invita, men har med nye finerede fronter fået et helt andet udtryk. Den grønne farve på bagvæggen giver en god g til resten af rummet. Køkkenet er kreativt og æstetisk.

Her kan du læse hele reportagen Funktionel æstetik.

Lyst og lækkert
© Lars Kaslov

Køkkenet ligger centralt og er lejlighedens omdrejningspunkt. Elementerne stammer fra HTH-køkkenet, men der er lavet mange specielle løsninger i form af nicher og elementer, der er tilpasset i størrelsen. Køkkenet er lyst og lækkert, og de små detaljer gør køkkenet personligt.

Her kan du læse hele reportagen 75 kvadratmeter - og kun én dør.