Køkken i modesort ...

... til spise, snak, læse, hygge, kaffe, glæde.

© Anitta Behrendt

–Byg ikke lejlighed og køkken om, mens du er gravid, lyder det allerførste råd fra Malene Ryvard, indehaveren af webbutikken Warehouse11.dk.

Da hun og manden, arkitekt Jesper Ryvard, renoverede deres lejlighed på Amager, tog hun nemlig 20 kg på … fordi parret spiste ude hver eneste aften i de tre måneder, ombygningen stod på.

Madglæden har dog smittet af på både børn og det nye køkken-alrum, der kom ud af det hårde slid, og i dag er det et top-hyggeligt og samtidig æstetisk og moderne køkkenrum, vi finder familien i.

Malene Ryvard har en fortid i modebranchen og har måske derfor en forkærlighed for den altid fashionable sorte farve.

© Anitta Behrendt

Et kig fra stuen ind i køkken-alrummet med den syrenfarvede Zanotta-sofa i forgrunden. Fornemmelsen for farver og styling har Malene Ryvard fra sin tid i modebranchen, og hun har indrettet familiens køkken med stilsikker sans i modesort mikset med klassiske designmøbler.

© Anitta Behrendt

Malene Ryvard bor i Amager-lejligheden med sin mand, arkitekt Jesper Ryvard, og deres to børn. Efter mange år i tøjbranchen har hun netop startet sin egen webshop, warehouse11.dk, hvor hun tilbyder styling til børn med indkøb af tøj fra ønskede butikker eller fra egne mærker som BabyLady, Niconico, Le Toy de Luna, Popupshop, Soft Gallery, Lucky Boy Sunday og La Petit Looks.

© Anitta Behrendt

Mørkt træ mod mørke trægulve kræver lys fra både vægge og vinduer omkring sig, men så ser det også både flot og dramatisk ud. Samtidig har det mørkbejdsede køkken fra Cph Square noget rustikt og hyggeligt over sig, der skaber en fin kontrast mod den moderne lampe og de øvrige designindslag i køkken-alrummet.

© Anitta Behrendt

Praktisk, funktionelt og smukt Alle skufferne har træindsatser i sortbejdset egetræ, der holder sagerne på plads – her i bestikskuffen.

© Anitta Behrendt

Den karrygule sofa giver det sorte køkken et modigt spark, og parret fandt den i gården til deres ejendom, hvor den var på vej til storskrald. Nu står den her til hyggestund og højtlæsning under madlavningen med puder og plaid fra Lucky Boy Sunday og Creme de la Creme a la Edgar.

© Anitta Behrendt

Spisehjørnet er indrettet i den del af rummet, der støder op til opholdsstuen. Den lille kommode er fundet i Antik Pjot, og her står én af døtrenes navne stavet med træbogstaver fra Rue Verte. På det hvide træbord står en klassisk tysk Nagel-lysestage fra 1950’erne.