Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Køkken i det grønne

Et moderne landsted med store rum, højt til loftet og panoramaudsigt. Det kræver sit køkken. Løsningen blev et stilrent landkøkken med blanke, dybgrønne låger, der spejler de smukke omgivelser.

© Lars Kaslov

Med næsten fire meter til loftet og en udsigt, der slår benene væk under de fleste, bad ejeren af dette ny-opførte hus om at få et køkken med format. Huset er tegnet af arkitekterne Schmidt, Hammer & Lassen som en moderne fortolkning af et landsted, og gennem de store panoramavinduer er der et betagende vue over landskabet.

Køkkenet er blevet til i tæt samarbejde med arkitekt Søren Emil Kristensen fra Boform. For at give det 32 m2 store køkkenrum karakter og pondus valgte han at bruge mørkegrønne, grebsløse elementer i højglanslak. De blanke fronter gør køkkenet levende og skaber spændende spejlinger af den smukke, grønne udsigt. De vandrette linjer fra lamelloftet og plankegulvet er ført videre i det elegante køkkendesign. Elementerne er fra Boforms Line-serie, der har gennemgående gribelister på skufferne.

© Lars Kaslov

De vandrette linjer fra loftslamellerne og plankegulvet går igen i køkkenets design, der er Line-serien fra Boform.

© Lars Kaslov

Det kæmpemæssige emfang fylder næsten det samme som kogeøen og giver en effektiv udsugning.

© Lars Kaslov

De blanke fronter og lysindfaldet fra det store panoramavindue betyder, at køkkenet opleves forskelligt alt efter tidspunktet på dagen.

Relaterede Artikler