Inspiration til køkkentilbehør

Te uden dryp, Mumi er i køkkenet og billige bobler ...

JKE Design

Denne nye køkken-ø er designet af JKE Design Brønderslevs direktør Frank Nielsen og køkkendesigner Kim Møller Pedersen. Øen hviler på patenterede koniske ben, som får hele arrangementet til at se ud, som om det svæver. Og netop dette udtryk har gennem længere tid har været et ønske fra mange af køkkenfirmaets kunder. Køkkenet er fremstillet i massiv mørk ask og har motoriserede skuffer. Udover det flotte indtryk, køkkenet giver, er det også praktisk, fordi det rengøring bliver langt lettere. Fås i op til 4 m. længde, ca. 63.000 kr., JKE Design Brønderslev.

Kande fra tyske Blomus

Tyske Blomus står bag denne stilrene tekande, der er fremstillet i glas og rustfrit stål. Kanden har den særlige lille detalje, at man ikke skal tage en tepose op, når teen har trukket længe nok - man vipper blot en tap i låget, så sien bliver trukket op. Fås med eller uden varmer, 799 kr./699 kr., imprez.dk.

Mumi

Mumi-troldene er en af Finlands største eksportsucceser, så det er naturligt, at finske Arabia har lavet en serie med figurerne. Serien består af krus, skål, tallerken, krukker og kanden på fotoet. Fra 149,95 kr., Iittala

SodaStream Genesis Deluxe

Spar penge, og spar miljøet for CO2 med en SodaStream Genesis Deluxe, der er nyeste skud på det lange stamtræ af danskvands-maskiner. Fås i rød, sort og hvid, 599 kr., SodaStream.

Rustic Evolution

Støbejernspander er fantastiske at lave mad på, men alt for tunge. Det råder OBH Nordica bod på med Rustic Evolution, der vejer op til 50 procent mindre end andre støbejernspander. Fem str. fra 20 cm til 30 cm, fra 499,95 kr., OBH Nordica.

Kitchen Garden

Er du træt af, at krydderurterne er døde, inden du når at bruge dem? Fiskars Kitchen Garden er et minidrivhus med indbygget lys, der holder urterne friske længere. Fra 999 kr., Fiskars.

Vild med chokolade

Elisabeth Johannson er at dømme ud fra hendes bøger vild med mange ting. I sin seneste bog i Vild Med-serien kaster hun sig over chokolade og giver opskrifter på
alt lige fra kager over is til fyldte chokolader. Alt sammen forståeligt skrevet og med flotte fotos. 249,95 kr., Gyldendal.

Fabel Te

Kendere af Fabel Te ved, at man ofte får en smagsoplevelse udover det sædvanlige, når man indlader sig med deres teer - og alle andre kan begynde her. Fx med den blå dåse, der er smagssat med kokos, figen og mango, eller den grønne med blåbær og rosenblade. Pris pr. dåse 119 kr., Fabel Te.