Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Inspiration til køkkenet

Klassisk håndkraft, lakrids på festival, så er der serveret ...

Klassisk håndkraft

© bobedre.dk

Klassisk håndkraft Du får flere aromaer frem fra dine krydderurter og krydderier, når du kværner dem i en morter. Den finske designer Eero Aarnio har skabt denne blødt formede lille morter i hvid keramik. Den hedder Aroma og er god at gribe om, h 11 cm, 255 kr., Alessi.

Lakrids på festival

© bobedre.dk

Lakrids på festival Lakrids er det nye sort, eller har det altid været det? Er du lakrids-entusiast, skal du sætte kryds i kalenderen den 11.-12. februar, hvor Danmarks første lakrids-festival finder sted. To dage med smagsprøver fra de førende producenter af gourmetlakrids, oplæg og workshops. Det hele foregår i Grilleriet, et gammelt pakhus på Dampfærgevej 10 i København, og du kan læse mere og købe billetter på lakridsfestival.dk

Så er der serveret

© bobedre.dk

Så er der serveret Der er både lidt retro og 1950’er-luksus over de smukke bakker i teak- og piletræ fra Kinto. Brug dem, når du serverer drinks og eftermiddags-te. Bakkerne er overfladebehandlede, så de ikke er glatte, og fx glas og skåle står bedre fast. Fås i flere størrelser fra 165 kr. til 225 kr., SLOWFASHIONhouse.com

Masser af tilbehør

© bobedre.dk

Masser af tilbehør Mor og datter, Charlotte og Ida Grønlykke, er gået sammen for at genopfinde og nytænke tilbehøret. For det er let nok at bestemme, om vi skal have lam eller kylling til middag - men hvad skal vi have til? Til inspiration har de skelet til alt fra oldemors opskrifter til det indiske gadekøkken, 250 kr., Politikens forlag.

Italienske øko-delikatesser

© bobedre.dk

Italienske øko-delikatesser For ti år siden mødte familien Grønlykke en siciliansk bonde, der producerede de bedste og mest velsmagende nøddeprodukter, de nogensinde havde smagt. Nu kan du få de økologiske delikatesser fra Sicilien. Her er den lækre mandelcreme, god til både det salte og det søde køkken, 60 kr., Summerbird.

Godt greb om maden

© bobedre.dk

Godt greb om maden Madpincetten er det nye must-have i køkkenet, og mange kokke sværger til det slanke redskab. Med den kan du nemlig anrette perfekt, vende kødet uden at brænde dig og undgå at ødelægge maden. Silicone-pincetten kan tåle høj varme og ridser ikke panden, fås i fire farver, h 28 cm, 120 kr., Moods.

Nemme bag-selv scones

© bobedre.dk

Nemme bag-selv scones Eftermiddags-teen bliver bare lidt hyggeligere, når der er hjemmebag til. Nu kan du komme nemt, og godt, omkring det med økologiske, smørbagte scones med inspiration fra gamle skotske opskrifter. Det er kokken Morten Skærved, der har udviklet den nemme frosne bag-selv-dej for Irma. Læg den i fryseren, tag ud og tø op, bag, færdig. En rulle koster 46 kr., Irma.

Relaterede Artikler