Inspiration til dit køkken

Emfang med stil, tag godt fat og klassisk kaffe med stil ...

35 CC
© bobedre.dk

Emfang er et af de produkter, hvor der bliver tænkt nyt for tiden. Det gælder også denne flotte 35 CC fra Eico, der med sine bløde former er smuk og funktionel. Fås både i en væg- og en lofthængt udgave og i mange farver, fra 1720 kr., Eico.

Smagfuld olie
© bobedre.dk

Otherwine forhandler lækre produkter i smukke indpakninger. Fx disse olivenolier fra Andalusien i en kraftfuld intenso-udgave og en blidere suave. 125/250 ml, 75/100 kr. Otherwine.

Råt køkken med god plads
© bobedre.dk

Det rå og upolerede look er en af de tendenser, der er helt varme for tiden. Det så vi allerede tegn på, men nu er bølgen for alvor skyllet over os. Det vil sige træ med patina, et drivtømmeragtigt udtryk blandet med natursten - og hvis det hele så har en fortælling med i købet, gør det kun køkkenet endnu mere attraktivt.

Køkkenet fra Roar her på billedet har hele pakken. Fronterne er i massivt teak-træ, der er lud- og sæbebehandlet. Bordpladen er af 20 mm marmor af typen Azul Cascais, og soklen er lavet af sort linoleum. Tilsammen giver det et flot udtryk, der suppleres af disken og de rustikke, massive egetræssiddeklodser, der er lavet i eg. Roar Køkkenet er et rigtigt håndværkerfirma, som i mere end 30 år har udført køkkener, badeværelsesinventar m.m. i henhold til de fineste snedkertraditioner. Det vil sige gedigne materialer, der formgives i hånden.

Hvert enkelt køkken bliver udført på bestilling, så det bliver skræddersyet til det rum, det skal stå i. Det er naturligvis ikke et billigt køkken. Til gengæld får man et køkken, der i sit udtryk og i forarbejdningen er noget helt særligt. Som vist på billedet 181.250 kr. ekskl. hårde hvidevarer, vask og armaturer, Roar Køkkenet.

Wilfa Svart Presisjon
© bobedre.dk

Wilfa er en norsk virksomhed, der producerer elektriske produkter, og som gør en dyd ud af at sætte design og funktionalitet i højsædet. Deres nye kaffemaskine Wilfa Svart Presisjon er udviklet i samarbejde med barista Tim Wendelboe fra Coffee Collective i København. Der er tale om feinschmecker-kaffebryggeri: Fx er det indikeret på vandbeholderen, hvor mange gram kaffe man skal bruge. En fordel ved maskinen er, at alt vandet tømmes ud ved brygning. I mange andre maskiner står der op til en deciliter i rørene og venter på, at man tænder næste gang. Som vist 2999 kr. Fås også i sort, 2499 kr., Wilfa.

Reverse
© bobedre.dk

Reverse hedder denne skål fra Gazelle, der er som skabt til at præsentere en salat eller en anden ret på fornemste vis. Den er fremstillet i lakeret bambus og bør derfor vaskes i hånden. 349,95 kr., Rikki Tikki.

Tag godt fat
© bobedre.dk

Knive fra Global har i årevis været et hit på grund af en god kombination af kvalitet og pris. Nu udvides sortimentet med en grøntsagsskræller, en kagetang, en stor tang og en pastatang. De sidste ses på billedet. De koster 299.95 kr.
pr. stk., Global.

Vild med bøger
© bobedre.dk

Hvis du elsker kogebøger, så er her lidt inspiration: Vild med
is af Elisabeth Johansson giver lækre idéer til sommerens
mest populære spise. 199,95 kr., Gyldendal. I et helt andet kulinarisk hjørne præsenterer Nigella Lawson italiensk inspireret mad, der har fået et twist, 299,95 kr., Gyldendal.

© bobedre.dk