Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Inspiration til dit køkken

Hele byen på et bræt, køkkenkunst med sug i ... & sommerlig te.

Hele byen på et bræt

© bobedre.dk

Hele byen på et bræt Til at skære på, til at servere på. Giv dig selv og dit køkken en gave med de nye skærebrætter i egetræ, inspireret af udsigten over Københavns tage. Hav dem stående fremme, og skab din egen lille skyline i køkkenet. Fås i fire størrelser fra 179 kr. til 399 kr., Ferm Living.

Køkkenkunst med sug i ...

© bobedre.dk

Køkkenkunst med sug i ... Et emfang lyder ikke umiddelbart som et særligt forskønnende indslag i køkkenet, men er for de fleste bare en praktisk ting, der skal holde madosen på et minimum. Men når nu vi skal leve med det, hvorfor så ikke vælge ét, der samtidig giver køkkenet karakter og kant? Det nye emfang Arte fra Gutmann har en flot front med udstandset stålmønster og samtidig en supereffektiv kombination af filtre og en stærk motor til at klare udsugningen. Herudover energivenlig LED-armaturer til at kaste lys over madlavningen. 19.956 kr., Gutmann v. Andersen & Nielsen.

Sommerlig te

© bobedre.dk

Sommerlig te Du kan både brygge dem som almindelig te eller bruge dem til en forfriskende iste med lidt sukker og isterninger. Clippers koffeinfri sommerte er fuld af gode sager som hibiscus, hyben, hindbær, jordbær og aroniabær, solbær, brændenælder ... Alt økologisk. 28 kr., naturesource.dk.

Lille stærk kaffemester

© bobedre.dk

Lille stærk kaffemester George Clooney er glad for sin, espresso altså, som den bliver brygget på Nespressos maskiner. Og har du ikke så meget plads i køkkenet, kan du med fordel vælge den nye model, Pixie, der er gået ned i størrelse, men ikke hastighed og styrke. Hurtig opstart på 30 sekunder, og så kan den brygge både alm. kaffe og espresso. Fås i seks farver, 1299 kr., Nespresso.

Nostalgiske mormorgryder

© bobedre.dk

Nostalgiske mormorgryder Mange af os kan huske dem fra fx bedsteforældrenes sommerhus – perfekte til de nyopgravede kartofler og sovsen dertil. Nu kommer Raadvad med to hyggelige sommergryder med fine dekorationer af æbler og grønt, der tager stilen op fra 70’erne. Udført i hvidemaljeret jern, går også til induktion. Gryde, 3,9 l, 399 kr., kasserolle, 199 kr., Raadvad.

Duften og smagen af Sydfrankring

© bobedre.dk

Duften og smagen af Sydfrankring man kan næsten dufte det, når man kigger på den berusende lavendelmark på omslaget af Lars Boesgaards nye koge- og rejsebog Med kærlig hilsen fra Provence. Hele 150 opskrifter fra det provencalske køkken får du sammen med guider til regionens vine, og hvilke vingårde der er værd at besøge. 540 s., 349 kr., Gyldendal.

Den reneste balsamico

© bobedre.dk

Den reneste balsamico Da familien Pelloni for fire generationer siden begyndte at lagre deres eddike, var den tænkt som en kær arv, der skulle bruges som medgift til døtrene. Nu kan også du få glæde af arven med den rene balsamico lavet på økologiske røde og hvide druer, 250 ml, 85 kr., Il Fornaio.