Ideer til køkkenet

Klar til sommerens grønt, klassiske gryder med ny damp, kogesmart ...

Klar til sommerens grønt
© bobedre.dk

Klar til sommerens grønt Der er ikke noget værre end at skære tomater med en sløv kniv, ligesom løg, appelsiner og andet grønt også kræver særligt gode skæreflader. Farmers Market er en serie farverige knive med forskellige gode evner i grøntsnitningen, fra 79 kr. pr. stk., Kuhnrikon.dk

Klassiske gryder med ny damp
© bobedre.dk

Klassiske gryder med ny damp De robuste og farverige støbejernsgryder fra Staub fås nu med dampindsats, så du kan tilberede sunde og velsmagende måltider. Kog fx ris, og damp grøntsagerne i samme gryde, mulighederne er mange. Fås i syv farver, fra 1749 kr., Staub.

Kogesmart
© bobedre.dk

Kogesmart Forkæl dig selv med et rigtigt lækkert forklæde, der også kan bruges som ekstra stort viskestykke. Udført i sildebensvævet 100% økologisk bomuld, 155 x 60 cm, fås med flere farver kontrastbånd, 225 kr., The Organic Company.

Mad på farten
© bobedre.dk

Mad på farten Glem alt om kedelige madpakker – og anret i stedet et lækkert medbragt måltid i madkassen, designet efter inspiration fra de japanske Bento-bokse, som nemt holder tingene adskilt. Med følger også en flaske med udskifteligt kulfilter, 149,95 kr., Bobble.

Dæk op til sommer
© bobedre.dk

Dæk op til sommer Lad sommerglæden fylde havebordet med den nye dug, Field of Flowers, fuld af valmuer, margueritter, blå kornblomster og grønt græs. Mønsteret danner en bort rundt om dugen, så selve bordpladen holdes fri og hvid til sommerens farverige service. Udført i 100% bomuld, fås i tre størrelser fra 349 kr., Södahl.

50 år i køkkenet
© bobedre.dk

50 år i køkkenet I år er det 50 år siden, at Karolines Køkken og den rødternede ko blev symbolet på dansk madkultur og dens traditionelle mejeriprodukter. I anledningen af jubilæet udkommer nu de bedste opskrifter i jubilæumskogebogen Alle tiders Karoline, hvor stjernekokke som Erwin Lauterbach, Kille Enna og Mette Gassner har fortolket på de traditionelle retter. 308 s., 295 kr, fås i de fleste boghandler.

Vægt på væggen
© bobedre.dk

Vægt på væggen Den lille, TimerScale-køkkenvægt fås nu i to nye farver; i hvid, så den, som her, kan hænge diskret på væggen – eller i rød, så den kan give ekstra farve til køkkenet. Køkken-vægten med LCD display tages blot ned fra væggen, når den skal bruges og slukker automatisk, når den ikke har været i brug i to minutter. 499 kr., Jacob Jensen/ BellXpress.