Hjemmerestaurant

Med fokus på enhver anledning og spisesituation, har Rosendahl skabt en ny bestikserie.

I dag er det næsten blevet en større luksus at spise hjemme end ude. Af den årsag er den såkaldte “hjemmerestaurant” kommet i fokus, og derfor er det vigtigt at have mulighed for at dække et velovervejet bord; både til fest og hverdag.

Rosendahl lancerer nu en bestikserie, som er en hyldest til hverdagens mange måltider, og som fungerer til alle anledninger og spisesituationer. Serien hedder “Grand Cru Soft”. Bestikkets grundform et skabt af Peter Svarrer, der mestrer de organiske former til perfektion. Grand Cru Soft har et blødt, enkelt og elegant udtryk, og er udstyret med karakteristiske Soft-riller, som har klare referencer til Grand Cru porcelæns- og glasserie.

Rosendahl har fokus på at skabe produkter med gode brugsegenskaber, og Grand Cru Soft er derfor funktionelt til alle måltidsritualer, og er udstyret med et godt og ergonomisk greb. Bestikket er udført i blankt stål med en særlig “mirror polish”, der kaster ekstra glans over borddækningen, og som holder stålet blankt efter opvask.

Grand Cru Soft bestiksættet består af middagskniv, middagsgaffel, middagsske, dessertske, teske og latteske. Delene koster henholdsvis 99,95 (middagskniv, gaffel og ske), 89,95 (dessertske) og 79,95 (teske og latteske) kr. pr. styk. Grand Cru Soft sælges desuden i en gaveæske med 16 dele til 1.495 kr.