Farverigt køkkenkram

Kulør i køkkenet, nordisk knivtøj, farverige tekstiler ...

Kulør i køkkenet
© bobedre.dk

Kulør i køkkenet Truehomeware står bag de helt nye gryder og opbevaringsdåser i emalje. Aromapots hedder serien af gryder, potter og pander i farverig emalje, der kan anvendes på alle slags komfurer og fine at sætte på bordet. Emalje-dåserne med tætsluttende låg i asketræ hedder Kitchenmanagement, og kan stables til festlige og farverige formationer på køkkenhylden med alt fra gryn, kaffe og slik. Gryder fra 699 kr. og dåser fra 269 kr., Truehomeware/Munk.

Nordisk knivtøj
© bobedre.dk

Nordisk knivtøj Der er noget rendyrket råt over den nye knivserie Norr. Knivene er æstetisk udformet og rammer rent ind i den nordiske ånd, der lige nu gennemsyrer vores køkkener. Træskafterne er udført i bæredygtigt Kebony-træ, hentet fra de norske skove – et særligt holdbart og bæredygtigt materiale, der kun bliver smukkere og blødere med tiden. Fås i fire knivtyper fra 199 kr., Raadvad.

Farverige tekstiler
© bobedre.dk

Farverige tekstiler Liv køkkenet op med lidt sommerfarver, det er nemt gjort med nye viskestykker. Det lille danske firma OYOY gør en dyd ud af de enkle, æstetiske detaljer – også i noget så hverdagsagtigt som viskestykker. HoneyComb fås med print i neon orangepink og petrol, udført i 100% bomuld, 70 x 40 cm, 99 kr. for sæt med to stk., OYOY.

Bobler og brus
© bobedre.dk

Bobler og brus Forvandl postevand til perlende danskvand sommeren igennem – og spar både penge og miljøet for unødvendige plastflasker. Danskvandsmaskinen Aqvia Balance kan lave ca. 60 liter hjemmelavet danskvand på én kulsyrepatron, alt efter hvor brusende, du vil have den, 699 kr. inkl. vandflaske og kulsyrepatron, Aqvia/Aga.

Old school kaffe
© bobedre.dk

Old school kaffe Danskerne elsker kaffe, og den skal helst brygges med manér. Den nye kaffebrygger Wilfa Svart Manuell går tilbage til den gammeldags, manuelle bryggemetode med filter og kogende vand. Kaffemaskinen består af en base med el-kedel og en kande med tragt, der leder den færdige kaffe ned, hvor den holdes varm, 1399 kr., Wilfa Danmark.

Fri kogekunst
© bobedre.dk

Fri kogekunst Den nye induktionskogeplade freeInduction fra Siemens er grænseløs, og det betyder, at du kan sætte gryder og pander, uanset størrelse og form, overalt på kogepladen. Hele 48 små induktionsspoler, modsat de traditionelle fire, sidder under den glaskeramiske plade, og de varmer kun op, der hvor du placerer gryden. FreeInduction fås til ca. 36.295 kr., Siemens.

Sommermad på skrift
© bobedre.dk

Sommermad på skrift Spring ud i det vegetariske køkken – under kyndig vejledning af både Nikolaj Kirk og Mikkel Maarbjerg, der guider dig i bogen Grønt Grundkøkken, 350 kr., Politikens Forlag. Ferie betyder som regel også mere tid – og hvorfor ikke udvide bagekundskaberne med Det gode brød, hvor den anerkendte bager og brødentusiast Chad Robertson viser dig, hvordan brød skal bages, 349 kr., Lindhardt & Ringhof.