Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Få stilen: Klassisk køkken med et moderne udtryk

Med fokus på det indre legebarn, har parret i Hellerup indrettet et skønt og farverigt køkkenet, hvor der er plads til både leg, hygge og madlavning. Her kan du få stilen.

Lampe

"Unfold" pendel i farvet silikonegummi. Lampen har et moderne men industrielt udtryk. Lampen fås i flere forskellige farver. 795 kr., Muuto.

Kande

Smuk "Neu" stentøjskande. Kanden er inspireret af Bauhaus' forståelse af godt design: enkelt, geometriske linjer og uornamenteret. Kanden måler 22 cm i højden. 399 kr., Ferm Living.

Viskestykker

Viskestykker i hvid bomuld med bogstaver i typografi af Arne Jacobsen. Sælges i et sæt med to viskestykker. 129,95 kr., Design Letters.

Fliser

"Nordic Tales" fliser i farvekombination af lyseblå, mintgrønne, petroliumsblå og sorte glasurer. Fliserne er håndlavet. Sælges i en boks af 16 fliser, som hver måler 15 x 15 cm. 2.370 kr., Arttiles.

Salt- og peberkværn

Klassiske "Paris" salt- og peberkværne. Måler 30 cm i højden. Sælges enkeltvis. 549 kr., Peugeot.

Lampe

Den verdens kendte "PH Koglen" af Poul Henningsen hører sig også til. Lampen er fremstillet med blade i kobber og stel i højglansforkromet stål. 47.995 kr., Louis Poulsen.

Stol

"Y-stol CH24" i design af Hans Jørgen Wegner. Dansk design klassiker, der med sikkerhed vil tilføre lidt ekstra luksus til hjemmet. 4.383 kr., Carl Hansen & Søn.

Morter

Mortersæt i "Craft"-serien. Morteren er moderne og ekskulsiv i sit udtryk, og de hårde materialer som morteren er udarbejdet i, gør den ideel til at støde krydderier i. 650 kr., Normann Copenhagen.

Fad

Smukt "Botanica" fad. Findes i flere farver. 499 kr., Kähler.

Håndplukket til dig