Få stilen: Klassisk køkken med et moderne udtryk

Med fokus på det indre legebarn, har parret i Hellerup indrettet et skønt og farverigt køkkenet, hvor der er plads til både leg, hygge og madlavning. Her kan du få stilen.

Lampe

"Unfold" pendel i farvet silikonegummi. Lampen har et moderne men industrielt udtryk. Lampen fås i flere forskellige farver. 795 kr., Muuto.

Kande

Smuk "Neu" stentøjskande. Kanden er inspireret af Bauhaus' forståelse af godt design: enkelt, geometriske linjer og uornamenteret. Kanden måler 22 cm i højden. 399 kr., Ferm Living.

Viskestykker

Viskestykker i hvid bomuld med bogstaver i typografi af Arne Jacobsen. Sælges i et sæt med to viskestykker. 129,95 kr., Design Letters.

Fliser

"Nordic Tales" fliser i farvekombination af lyseblå, mintgrønne, petroliumsblå og sorte glasurer. Fliserne er håndlavet. Sælges i en boks af 16 fliser, som hver måler 15 x 15 cm. 2.370 kr., Arttiles.

Salt- og peberkværn

Klassiske "Paris" salt- og peberkværne. Måler 30 cm i højden. Sælges enkeltvis. 549 kr., Peugeot.

Lampe

Den verdens kendte "PH Koglen" af Poul Henningsen hører sig også til. Lampen er fremstillet med blade i kobber og stel i højglansforkromet stål. 47.995 kr., Louis Poulsen.

Stol

"Y-stol CH24" i design af Hans Jørgen Wegner. Dansk design klassiker, der med sikkerhed vil tilføre lidt ekstra luksus til hjemmet. 4.383 kr., Carl Hansen & Søn.

Morter

Mortersæt i "Craft"-serien. Morteren er moderne og ekskulsiv i sit udtryk, og de hårde materialer som morteren er udarbejdet i, gør den ideel til at støde krydderier i. 650 kr., Normann Copenhagen.

Fad

Smukt "Botanica" fad. Findes i flere farver. 499 kr., Kähler.