Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Et køkken til snak - ikke samtale

Den danske, og internationalt eftertragtede, stylist og frisør Dennis Knudsen har indrettet et nyt superkøkken i sit lille, hyggelige fiskerhus i Taarbæk nord for København.

© Andreas Mikkel Hansen

Elegant, men også rustikt. Industrielt, men også hyggeligt. Sådan er Dennis Knudsens nye køkken i hjemmet i Taarbæk.

Et køkken, som funkler, men samtidig matcher det lille fiskerhus fra 1930. Køkkenet er blevet til i samarbejde med Abildgaard Design, der valgte et HTH-køkken i hvid højglans til den travle stylist og frisør. Det bliver udfordret af en rå granitvæg med indbygget lys, som skaber en huleagtig stemning.

–Ideen fik jeg på en café i København, og jeg blev ret vild med den, så jeg tog et billede af den med min mobiltelefon og viste den til Abildgaard.

Den giver lige lidt ekstra personlighed til det lidt klinisk hvide. Og jeg kan godt lide modspillet: det fine mod det grove, og oplevelsen af at have elementerne ild, sten og hav tæt på.

© Andreas Mikkel Hansen

Dennis Knudsen med sin espressomaskine indbygget i væggen. Den skønne granitvæg med små indhak rummer orkideer, kogebøger, nips og flasker.

© Andreas Mikkel Hansen

Der var en gammel pejs i forvejen, men Dennis Knudsen fik den erstattet af en biopejs, bygget op med de samme granitfliser som på endevæggen. Nedenunder er der installeret et vinskab fra Siemens til alle flaskerne.

© Andreas Mikkel Hansen

Når der laves mad – især wokmad – på komfuret, kan udsigten over Øresund nydes. Der er et fint lille kig gennem en buet åbning ind mod stuen. Under er der et ektra HTH-modul med skuffer til service og grej. Ligesom der er store, rummelige skuffer i øen.

Relaterede Artikler