Efterår på bordet

Staub satser på blåt stentøj til efterårets borddækning.

Franske Staub er kendt for at producere emaljeret støbejern, bageforme og andet køkkengrej. Siden Francis Staub i 1974 introducerede den første “La Cocotte”, har kvaliteten været i højsæde.

I denne sæson har Staub fokus på stentøj i en skøn, blå farve. Stentøjet er skabt til at blive brugt; både til fest og hverdag. Staub har tænkt på det hele. Det glaserede stentøj er udført i højeste kvalitet og tåler op til 300 grader i ovnen - også selvom det kommer direkte fra fryseren. Stentøjet kan desuden gå i opvaskemaskinen. Staubs blå stentøj er så flot, at det fint kan indgå i borddækningen. Alle fade er udstyret med praktiske håndtag, hvilket sikrer et godt greb.

Stentøjet fra Staub er ideelt til servering af efterårets lune retter. I Staubs blå stentøjsserie findes serveringsfade, skåle og små cocotter.

Vejledende priser fra 129,95 kr.

Relaterede Artikler