Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Efterår på bordet

Staub satser på blåt stentøj til efterårets borddækning.

Franske Staub er kendt for at producere emaljeret støbejern, bageforme og andet køkkengrej. Siden Francis Staub i 1974 introducerede den første “La Cocotte”, har kvaliteten været i højsæde.

I denne sæson har Staub fokus på stentøj i en skøn, blå farve. Stentøjet er skabt til at blive brugt; både til fest og hverdag. Staub har tænkt på det hele. Det glaserede stentøj er udført i højeste kvalitet og tåler op til 300 grader i ovnen - også selvom det kommer direkte fra fryseren. Stentøjet kan desuden gå i opvaskemaskinen. Staubs blå stentøj er så flot, at det fint kan indgå i borddækningen. Alle fade er udstyret med praktiske håndtag, hvilket sikrer et godt greb.

Stentøjet fra Staub er ideelt til servering af efterårets lune retter. I Staubs blå stentøjsserie findes serveringsfade, skåle og små cocotter.

Vejledende priser fra 129,95 kr.

Relaterede Artikler