Bundsolid nyhed fra Eva Trio

Eva Trios designklassiker er blevet diskret forbedret. Design er stadig uforandret siden 1977.

I 1977 designede Ole Palsby en grydeserie for Eva Trio. Designet holder stadig, men nu har Eva Trio diskret forbedret grydeseriens varmefordeling. Det nye er en såkaldt indkapslet sandwichbund, som fordeler varmen mere jævnt. Bunden har en kerne af aluminium, som sikrer, at varmen ikke alene fordeles mere jævnt over hele bunden og op ad siderne, men også at opvarmningen foregår hurtigere. Den diskrete forbedring har altså stor effekt.

Grydeserien har fortsat sine velkendte egenskaber. Eva Trios serie består af gryder og stegepander, som er fremstillet i rustfrit stål af høj kvalitet. Grydeserien har stor slidstyrke, de er nemme at rengøre og vedligeholde på grund af de glatte højglanspolerede flader, og de har alle greb, som forbliver kolde under madlavningen. De fleste af stegepanderne har er desuden en PFOA-fri Slip-Let-belægning, så maden ikke brænder på.

Eva Trio laver generelt gryder, stegepander og låg, som er fremstillet i tre faste diameterstørrelser (16, 20 og 24 cm), således alle dele kan kombineres efter behov. Eva Trio har desuden fremstillet forskellige låg, som er særlig egnet til forskellige ting, hvilket gør at én gryde - med rette låg - kan opfylde flere funktioner.

Vejledende priser fra 449 kr.

Relaterede Artikler