Sweet Nothing

Lidt har også ret. Især når det handler om små, lette og funktionelle møbler, der ubesværet sniger sig ind i indretningen.

Jaime Hayon

Den spanske designer Jaime Hayon viser her, at han også behersker de små møbler. Det lille charmerende bord Elements 002 er inspireret af kaktussens form. Moooi.com, Mollerrothe.com.

Note Design Studio
© Mathias Nero

Der kan komme rigtig meget ud af kruseduller hos svenske Note Design Studio. Med det som afsæt har designerfællessakbet fra Stockholm skabt en serie småmøbler bestående af et orgie af materialer, former og farver. Her Tembo - højbord og skammel. Notedesignstudio.se.

Supergrau

Det tyske designstudie Supergrau har i samarbejde med designeren Sarah Böttger udviklet en serie borde eller rettere bakker/skåle på ben. BOL er skabt af emalje, og farvepaletten er sart og fin med referencer til 70'erne. Supergrau.de.

Elsa Randé

Den franske designer Elsa Randés gennemgående tema er de såkaldte Scoubidou-snore, som hun mikser med for eksempel egetræ. Snorene giver kant til det lyse træ og har en praktisk funktion som rumdelere. Elsarande.fr.

Note Design Studio

De skulpturelle værdier er indlysende, og uanset hvordan man måtte sidde på skampen Bolt, er den næsten ikke til at undvære. Det er svenske Note Design Studio, der har tegnet den til franske Le Chance. Lachance.fr.

Friends & Founders

Friends & Founders er en dansk-svensk designvirksomhed, som allerede har fået står opmærksomhed med en kollektion af lette, stringente møbler med stærke grafiske elementer, som fx Knock Out-borde. Friendsfounders.com.

Designform

Schweiziske Björn Ischi fra Designform har kreeret det lille transportable bord Curling for schweiziske Maade. Fyrretræ med sortlakeret top. Anvender man bordet som natbord, kan håndtaget bruges til at hænge smykke og ure på. Maade.ch.

Bakery Studio

Chair Composition 1 and 2 er udviklet af Bakery Studio alias Gilli Kuchik og Ran Amitai, der har kombineret stål, krydsfinér og to farver for således at opnå en 3-dimensional grafisk komposition. Bakery-design.com.

Martin Breuer Bono
© Jäger & Jäger

En reol behøver ikke at fylde en del væg. Det er Martin Breuer Bonos superenkle Bunchheimer et fint eksempel på. Moormann.de.

Desalto

Nendo er enkelthedens ukronede mester, der bliver ved med at overraske med sit ind til benet-formsprog, fx denne stumtjener fra kollektionen Softer than steel for italienske Desalto. Desalto.it.

Resize Design

Red Line 102 fra svenske Resize Design er et system med en søjle, hvorpå man kan montere en stribe forskellige opbevaringsmoduler. Et genialt system, som skaber en dejlig lethed i indretningen. Resizedesign.se.