Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Små gemmesteder

Tyske Signet Möbel

© bobedre.dk

Tyske Signet Möbel står bag projekt Room Art – et modulært sofasystem bestående af tre grundelementer – sæde, ryg og armlæn, som kan sammensættes individuelt, fx som vist her, hvor møblet er fuldstændig afskærmet. Bewegende-formen.de.

Rewrite

© bobedre.dk

Rewrite er et bord skabt af den unge dansk/italienske designduo GamFratesi. Det er en form for isolerende arbejdsbobbel, der kan fungere som satelitdesk, hvor der er behov for fordybelse og afskærmning. Med sin afrundede form kan den placeres frit i rummet. En privat base i fællesskabet uden dog at være en fornægtelse af samme – nærmere en tilføjelse. Produceres af Ligne Roset.

Cradle

© bobedre.dk

Cradle er egentlig udviklet som cover til en lampe, men det lå lige til højrebenet for designeren David Trubridge at bruge bambuskurven som vugge. Den er endnu ikke sat i produktion, men mon ikke det blot er et spørgsmål om tid. Davidtrubridge.com.

Sonic Chair

© bobedre.dk

Sonic Chair er ikke kun et siddemøbel. Den prisbelønnede halvkugle er et helt lille univers af lyd – et klangrum i ordets bogstaveligste forstand. Stolen er forsynet med højttalere, og man kan selvfølgelig koble sin iPod eller sin labtop til. Sonic Chair produceres af tyske Designatics Production. Designatics.de.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

SWA-stolen

© bobedre.dk

SWA-stolen er designet af det japanske designteam Setsu og Shinobu Ito for italienske Fornasarig. Den er først og fremmest skabt som et meditativt rum. Fremstillet i eg, polyester og pvc. Fornasarig.it.

Springtime

© bobedre.dk

Springtime er en stringent kollektion af havemøbler, tegnet af franske Jean-Marie Massaud for italienske B&B Italia. Der er tale om en serie solsenge, chaiselonger og sofaer, der kan skærmes af med enten tekstil eller rattan. 3 Falke Møbler.

Den svenske

© bobedre.dk

Den svenske designerkvartet Front har skabt et møbel for Moroso, som egentlig kan betegnes som en illusion. Det ligner en bunke puder, men det er en sofa. Tænkt som et eksperiment, men allerede i produktion. Henrik Ohlson.

Ideen med at

© bobedre.dk

Ideen med at opbygge et møbel af flere enkelte puder har også inspireret designeren Marti Guixe, der er ophavsmand til Xarxa-stolen. Den består af fem puder, som kan arrangeres individuelt, således at man opnår maksimal komfort. Producenten er Danese Milano. Milanese.dk.

Napshell

© bobedre.dk

Napshell er en fleksibel, kompakt og komfortabel løsning, når der er brug for at powernappe på kontoret – et rum i rummet, hvor man kan blive stimuleret af lysterapi og musik. Napshell.com.

Relaterede Artikler