Rundt om spisebordet

Miks seks forskellige spisebordsstole, gerne både nye og gamle.

Card Table
© bobedre.dk

Card Table med tynde ben, der er skåret i en vinkel, der får dem til at virke papirtynde. Bordet er designet af Torbjørn Anderssen og Espen Vollwas for Asplund. Fås fra 13.625 kr., Fiorini Trading.

Serie 7
© bobedre.dk

Serie 7 er Arne Jacobsens mest populære spisebordsstol. Den er kommet i en række nye træsorter, der har givet den nyt liv i fx elmetræ. Fra 3116 kr., Fritz Hansen.

Reset
© bobedre.dk

Reset har ifølge designeren Burkhard Vogtherr et oprørsagtigt udtryk på grund af benenes vinkel. Ellers er der tale om en smal spisebordsstol med kurvede armlæn. Produceret af Arco. Fra 3968 kr., Witehauz.

Aros
© bobedre.dk

Aros er en fin ny spisebordsstol, der hylder den gamle snedkertradition og designere som Hans J. Wegner og Børge Mogensen. Den er designet af Anders Nørgaard. Fra 3380 kr., PJ Furniture.

Sezz
© bobedre.dk

Sezz fra amerikanske Emeco er fremstillet i aluminium og designet af franske Christophe Pillet. Der findes forskellige stole i serien med og uden hynder. Fra 8470 kr., Emeco.

Showtime
© bobedre.dk

Showtime er en finurlig ny spisestol af spanske Jaime Hayon for Barcelona Design. Fås i flere træsorter og med eller uden polster. Fra 6400 kr., QQ Design.

Saya
© bobedre.dk

Saya fra Arper er skabt af Lievore Altherr Molina. Den ikoniske træstol fås i tre farver og med ben i træ eller forkromet stål. Endnu ikke prissat, Hornbak & Co.