Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Rent metal

Er stuen kedelig?

© bobedre.dk

Er stuen kedelig? Sofabordet i guld gør en kæmpe forskel, fanger lyset og giver rummet guldskær. Sofabord i guld, Planet Gold, 10.622 kr., Bonaldo / Skanbach.

Lady Jane

© bobedre.dk

Lady Jane hedder den høje, gyldne lampe fra Serralunga. H 220 cm, diam. 70 cm. 16.700 kr., Sibast.

En gylden lampe

© bobedre.dk

En gylden lampe giver et varmt lys i hjemmet og er en flot effekt alene eller på række. Lampe, E-lamp, designet af Ferrucio Laviani, h 14,5 cm, diam. 13,5 cm, 770 kr., Kartell.

En nem måde

© bobedre.dk

En nem måde at få guld ind i hjemmet på er gennem pynt eller småting. Stor guldkrukke i keramik med låg, h 26 cm, diam. 28 cm, 449 kr., BoConcept.

Hele møblet

© bobedre.dk

Hele møblet behøver ikke have den skinnende farve, men en forgyldt detalje gør forskellen. Rundt bord med gulddetalje, Fucking Rokoko, diam. 140 cm, 22.500 kr., Design by Us.

Stolen kan være

© bobedre.dk

Stolen kan være et guldbelagt blikfang i boligen. Stil den ved vinduet, så den fanger dagslyset, og den vil være et skinnende indslag i fx soveværelset. Stol, designet af Fredrik Mattson for Blå Station. Pris oplyses ved henvendelse.

Relaterede Artikler