©

Pin it!

Du kender allerede bobedre.dk. Men kender du også vores profil på Pinterest?

Er du interesseret i boligindretning og livsstil? Det tænkte vi nok. Så anbefaler vi dig at klikke forbi pinterest.com/bobedre.

På Pinterest giver vi dig de nyheder, du er allermest interesseret i. Du får indhold fra bobedre.dk i nye sammenhænge. På boardet LIVING viser vi dig for eksempel inspirerende stuer fra boligreportager, detaljer, møbler og shoppingideer. Og på boardet FOOD får du inspiration til aftensmaden eller gæstemenuen. Du kan også følge alle vores boards. Så kommer alle nyhederne til dig sammen med nyhederne fra dine andre favoritpinnere. Her vælger du selv, hvad der skal inspirere dig.

Vi deler inspirationen sammen med alle de mange andre kreative pinnere på Pinterest. Og vi har gjort det nemt for dig også at dele det, du finder på bobedre.dk. Vi har nemlig sørget for pin it-knapper overalt på siden. Så kan du samle alt det, du har lyst til at huske og dele med andre på dine egne boards. Du kan selvfølgelig også nøjes med at kigge. Men hver gang du pinner fra bobedre.dk eller repinner fra vores boards, bliver vi lidt klogere på, hvordan vi kan gøre dit BO BEDRE endnu bedre.

Kender du endnu ikke til Pinterest? Bliv klogere her...