©

Opskriften på hygge

Denne måneds eksklusive BO BEDRE-tilbud fra Designfund.dk har fokus på hygge og lange sensommeraftener.

Manhattan plaid fra Elvang Særpris kr. 575 - SPAR 150 kr.
Tina Elvang har skabt denne plaid inspireret af de lige gader, der krydser hinanden vinkelret i new Yorker-bydelen Manhattan. De store tern bliver derved indrammet på kryds og tværs og skaber et design, der både er moderne og tidløst. Vælg mellem seks smukke farver.

Silver Sheep lammeskind fra The Organic Sheep Særpris kr. 849 - SPAR 200 kr.
Lammeskindene fra The Organic Sheep kommer fra får, der har vandret frit i naturen, og kvalitten er helt i top. Dette fine skind kommer i sølv-nuancer for et anderledes og frisk look.

Concrete Blocks plaid fra Elvang Særpris kr. 795 - SPAR 200 kr.
Mønstret i denne fine plaid bringer mindelser til cementblokke, og hårdheden i det visuelle udtryk modsvares meget fint af de bløde materialer bestående af 50% alpakauld, 30% fåreuld og 20% mikrofiber. Vælg mellem fire fine farver.

Reflection lysestager fra Stelton Særpris kr. 499,95 - SPAR 50 kr.
Stelton præsenterer her til efteråret disse smukke Reflection-lysestager, der er designet af den danske arkitektduo Halskov & Dalsgaard. Stagerne kommer i et sæt af to, og kan fås i tre forskellige smukke materialer: Kobber, Messing og Mirror.

Zigzag plaid fra Elvang Særpris kr. 1.199 - SPAR 300 kr.
Den underskønne Zigzag plaid med de forførisk flotte mønstre er lavet i 100% baby alpakauld, så man finder ikke en blødere og lækrere plaid nogen steder. Med sit fine geometriske zigzag-mønster skabes et flot farvespil. Vælg mellem fem farver.

Du finder mange andre eksklusive BO BEDRE-tilbud på DesignFund.dk/bobedre