Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Opbevar mig vel

Den ordentlige, New Order

© Ty Stange og PR

Den ordentlige, New Order fra britiske Established & Sons er designet af Stefan Diez. De pulverlakerede aluminiumsrammer kan forsynes med diverse tilbehør i træ og kan stables og udvides efter behov. Fra 4799 kr., Frama.

Den retro-lækre

© Ty Stange og PR

Den retro-lækre A’dammer skabsserie designet af hollandske Aldo van den Nieuwelaar i 1978, og kan bruges i stort set alle rum. Fremstillet i lakeret træ med jalousi i plast i over 50 farver. H 170 til 240 cm, b 37 til 74 cm, d 37 cm, fra 10.550 kr., Paustian.

Den feminine, Dice

© Ty Stange og PR

Den feminine, Dice er et nyt system fra tyske Schönbuch, hvor du selv kan sætte en række moduler sammen. Fås i tre farveuniverser. Er beklædt med tekstil fra danske Kvadrat. Moduler fra 7050 kr., Design Embassy.

Den klassiske, SM 733

© Ty Stange og PR

Den klassiske, SM 733 skænk fra Skovby kan enten hænges op på væggen eller placeres på ben i stål eller træ. Fås i forskellige træsorter fra 6999 kr., Skovby.

Den minimalistiske, Vitrum

© Ty Stange og PR

Den minimalistiske, Vitrum er designet af Andrea Lucatello for italienske Miniforms. Skænk i valnød med ramme og ben i glas, 27.000 kr., J.K International.

Den skæve

© Ty Stange og PR

Den skæve Aluminiumsskab fra tyske Bordbar er en opgraderet version af de skabe, man bruger på fly. Fås i mange farver. Fra 6700 kr. plus porto, købes via bordbar.de.

Den romantiske, Amsterdam Amoire

© Ty Stange og PR

Den romantiske, Amsterdam Amoire er skabt af Scholten & Baijings for Established & Sons som en hyldest til 1700-tallets hollandske møbelkunst. 93.530 kr., Frama.

Den enkle, Scene

© Ty Stange og PR

Den enkle, Scene fra hollandske Arco er designet af Dick Spierenburg. Den består af en ramme i egetræ og en række moduler, der kan placeres frit. Den viste model 24.000 kr., Witehauz.

Den grafiske, K2

© Ty Stange og PR

Den grafiske, K2 er skabt af Friis & Moltke og er i kraft af brugen af forskellige materialer meget kontrastfuld i sit udtryk. 10.190 kr., Jensenplus.

Den firkantede, Quby

© Ty Stange og PR

Den firkantede, Quby er designet af Stefan Bench for italienske B-Line. Det er et system af bogkasser i miljøvenligt plast, der kan stables, stakkes og hænges i en uendelighed. Fås i mange farver. 1450 kr. pr. stk., Paustian.

Den foranderlige, Alternata

© Ty Stange og PR

Den foranderlige, Alternata er et nyt modulsystem fra italienske De Padova. Designet har Lemongras stået for, og ved hjælp af de forskellige bogkasser kan du skabe dit eget opbevaringskunstværk. Pris oplyses ved Thorsen Møbler.

Den designnørdede

© Ty Stange og PR

Den designnørdede Ny serie fra Italienske Cassina. Møblet er designet af Le Corbusier og stod oprindeligt i den berømte arkitekts tegnestue. Det viste møbel koster 28.130 kr., Design Embassy.

Den enkle, Store

© Ty Stange og PR

Den enkle, Store Stigereolen med navnet Store fås i sort og hvid. 1599 kr., IDEmøbler

Den religiøse, Babel

© Ty Stange og PR

Den religiøse, Babel fra Italienske Bonaldo er designet af Mario Mazzer. Reolen er fremstillet i miljøvenlig plast og opkaldt efter tårnet i det gamle testamente, da alle mennesker talte samme sprog. H 180 x diam. 50 cm, 5200 kr., Skanbach Furniture.

Den modulære, Montana Wardrobe

© Ty Stange og PR

Den modulære, Montana Wardrobe er en nyskabelse inden for Montana-universet. Består af fem moduler, der kan kombineres og bygges sammen efter behov. Fx skab med låge fra 5083 kr., Montana.

Den solide, Trunk

© Ty Stange og PR

Den solide, Trunk i træ og aluminium fra tyske Schönbuch ligner en hul træstamme, hvor 30 par sko kan pakkes forsvarligt væk. Designet af Michael Schwebius. Fra 29.200 kr., Design Embassy.

Den elegante

© Ty Stange og PR

Den elegante Skab med indbygget lys og glas på front og sider. Bagbeklædning og profiler fås i 28 farver. Designet af Giuseppe Bavuso. I butikkerne medio 2011., Gude.

Den miksede, Point

© Ty Stange og PR

Den miksede, Point i valnød med top og greb i corian. Designet af Nissen og Gehl. Fra 9589 kr., Naver Collection.

Den fleksible

© Ty Stange og PR

Den fleksible Ny garderobeserie, som fås i forskellige træsorter og giver et utal af indretningsmuligheder. Fra 45.000 kr. afhængig af indretning og materialevalg, Uno form.

Den lette, Porter

© Ty Stange og PR

Den lette, Porter er en ny garderobe i lette sinus honeycomb kartonplader dækket med tekstiler. Designet af Kostas Medugorac og Simon Busse. Med to hylder og æske, 8270 kr., Softline.

Relaterede Artikler