Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Økologi

Midnight Moon-lampen

© bobedre.dk

Midnight Moon-lampen er lavet af et overskudsprodukt fra silkefabrikkerne - nemlig de tomme pupper fra silkesommerfuglene, som bliver til smuk genbrug. Dia. 52 cm, 4795 kr., The Mood.

Raw hedder bordet

© bobedre.dk

Raw hedder bordet fra Zanotta i 45 mm tykke ege-planker, der kommer fra et bæredygtigt skovbrug og er miljøvenligt behandlet med damp og olie. 32.040 kr., Casa Shop.

Modulkasse i genbrugsteak

© bobedre.dk

Modulkasse i genbrugsteak fra nedrevne huse i Java. Fås i flere størrelser fra 1500 kr., Domus Interieur.

Møbler: Den lille skammel Reticula

© bobedre.dk

Møbler: Den lille skammel Reticula er udført i FSC-certificeret ædeltræ fra regnskoven i Honduras og vandt konkurrencen på Danmarks Designskole om at være det bedste bæredygtige møbel. 599 kr., www.nettorvet.dk.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Enkel og flot skammel

© bobedre.dk

Møbler: Enkel og flot skammel i sortlakeret bambus, som er et naturmateriale, der er nok af og kan bruges på utallige måder. Er håndlavet på Java. H 50 x b 60 x d 40 cm, 550 kr., Domus Interieur.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Svenske Norrgavel

© bobedre.dk

Svenske Norrgavel har fået den svenske møbelbranches miljøpris for sine økologiske principper og svanemærkede møbler. Bordet Bas i eg med skuffer. L 120 x b 67 cm, 7200 kr., Norrgavel.

Håndtuftet tæppe

© bobedre.dk

Håndtuftet tæppe i ren newzealandsk uld. Tæpperne er designet af Krestine Kjærholm og indfarves på skånsom vis. 140 x 200 cm, 7280 kr., Pure Carpet.

Relaterede Artikler