Økologi

Midnight Moon-lampen

© bobedre.dk

Midnight Moon-lampen er lavet af et overskudsprodukt fra silkefabrikkerne - nemlig de tomme pupper fra silkesommerfuglene, som bliver til smuk genbrug. Dia. 52 cm, 4795 kr., The Mood.

Raw hedder bordet

© bobedre.dk

Raw hedder bordet fra Zanotta i 45 mm tykke ege-planker, der kommer fra et bæredygtigt skovbrug og er miljøvenligt behandlet med damp og olie. 32.040 kr., Casa Shop.

Modulkasse i genbrugsteak

© bobedre.dk

Modulkasse i genbrugsteak fra nedrevne huse i Java. Fås i flere størrelser fra 1500 kr., Domus Interieur.

Møbler: Den lille skammel Reticula

© bobedre.dk

Møbler: Den lille skammel Reticula er udført i FSC-certificeret ædeltræ fra regnskoven i Honduras og vandt konkurrencen på Danmarks Designskole om at være det bedste bæredygtige møbel. 599 kr., www.nettorvet.dk.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Enkel og flot skammel

© bobedre.dk

Møbler: Enkel og flot skammel i sortlakeret bambus, som er et naturmateriale, der er nok af og kan bruges på utallige måder. Er håndlavet på Java. H 50 x b 60 x d 40 cm, 550 kr., Domus Interieur.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Svenske Norrgavel

© bobedre.dk

Svenske Norrgavel har fået den svenske møbelbranches miljøpris for sine økologiske principper og svanemærkede møbler. Bordet Bas i eg med skuffer. L 120 x b 67 cm, 7200 kr., Norrgavel.

Håndtuftet tæppe

© bobedre.dk

Håndtuftet tæppe i ren newzealandsk uld. Tæpperne er designet af Krestine Kjærholm og indfarves på skånsom vis. 140 x 200 cm, 7280 kr., Pure Carpet.

Relaterede Artikler