©

Nyt liv til gulvet

Gulvproducenten Forbo lancerer en ny kollektion af linoleumsfliser.

Savner du sommetider lidt liv på dine gulve? Den schweiziske gulvproducent, Forbo, lancerer nu en ny kollektion af linoleumsfliser, som giver mange muligheder for at lægge et unikt gulv, der giver rummet lidt ekstra liv.

Kollektionen hedder “Marmoleum Modular” og indeholder linoleumsfliser i fire størrelser samt 46 skønne farver. Marmoluem Modular er inddelt i tre farveserier: “Play with Shades”, “Play with Color” og “Play with Marble”. Flisernes format er nøje afstemt, således alle fliserne passer sammen og dermed kan kombineres på kryds og tværs.

Grå, beige, sort og hvid er de farver, som præger Play with Shades. Disse farver giver mulighed for at skabe et køligt, nedtonet og grafisk udtryk. I Play with Color er der fuld knald på farvepaletten, og her dominerer 8 pasteller og 12 stærke farver. Disse fliser afspejler optimisme og kreativitet, og skaber dermed et inspirerende udtryk i indretningen. Play with Marble består af 16 naturlige farver med smukke marmoreringer, og denne serie går således hånd i hånd med tidens marmortrend.

Marmoleum Modular fås hos tæppeforhandlere og gulveksperter landet over.

Vejledende udsalgspriser:
Forbo Marmoleum Modular, linoleumsfliser, 75 x 50 cm: 249 kr. pr. m2
Forbo Marmoleum Modular, linoleumsfliser, 50 x 50 cm: 249 kr. pr. m2
Forbo Marmoleum Modular, linoleumsfliser, 50 x 25 cm: 234 kr. pr. m2
Forbo Marmoleum Modular, linoleumsfliser, 25 x 25 cm: 234 kr. pr. m2