Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Ny opbevaring

6 bud på ny opbevaring - - nogle åbne og andre lukkede.

Chest 1-5

© bobedre.dk

Chest 1-5 er en opbevaringsserie i bambus med farvede låg. De kan stå hver for sig eller stables. De tre mindste, hvor den største måler 37,9 x 34 x 17,2 cm, koster 1500 kr. for et sæt. De to store på 48,2 x 37 x 20,7 cm og 57,3 x 40 x 24,2 cm koster 1000 kr og 1100 kr., We Do Wood.

Stack er en ny reol

© bobedre.dk

Stack er en ny reol designet af arkitekt Anders Brix. Den kan ombygges, udvides eller opdeles efterhånden som nye behov opstår, og elementerne kan stables og forskydes frit, så reolens rum kan vendes til begge sider, være åbne eller lukkede og farvekombineres ubegrænset. Den fås i fem farver, og selve hylderne er i hvid melamin med hvide aluminiumskanter. Reolen har ben i pulverlakeret stål. Eksempelvis koster en reol b 120 x h 182 cm, fra 11.588 kr., Paustian.

SheLLf

© bobedre.dk

SheLLf er skabt af den hollandske designer Ka-Lai Chan for italienske Kristalia. Den blev oprindeligt skabt som et unikaværk, men er nu sat i produktion. Fremstillet i hvidlakeret MDF. Fra b 117 cm, 10.990 kr., Viamilano Interior.

Fortepiano

© bobedre.dk

Fortepiano fra italienske Molteni & C er designet af Rodolfo Dordoni. Systemet består af tre basiskomponenter, to indsatser og modulhylder. Den viste opstilling koster 39.780 kr. Fås i 18 forskellige farver, 3 Falke Møbler.

Med Sway

© bobedre.dk

Med Sway kan man vælge mellem syv farver på hylderne og et kabinet i enten sort eller hvid. Derudover kan man vælge at montere låger og dermed variere udtrykket. Møblet er designet af Ashkan Heydari. Fremstillet i mdf. H 95 x b 140 cm, fra 3699 kr., Bolia.

Covershow

© bobedre.dk

Covershow er fra tyske Schönbuch. Systemet er designet som magasinholder med front i farvet akrylglas. Fås i fem farver og flere størrelser. Fra 1110 kr. til 2850 kr., Design Ambassaden.

Parentesi

© bobedre.dk

Parentesi i corian fra italienske Bonaldo er en bogreolen designet af Gino Carollo. Navnet refererer til de parentes-lignende kurver. H 195 x b 36 cm, 19.950 kr., Skanbach.

Shift

© bobedre.dk

Shift er designet af den über-hotte hollandske designduo Scholten & Baijings. Shift kombinerer et minimalistisk formsprog med duoens typiske leg med ekspressive farver. Fx h 45 x b 160 cm, 18.540 kr., Witehauz.

Kupol

© bobedre.dk

Kupol er en ny serie udtræksopbevaring. De små bokse, der kan monteres på væggen, er ideelle til at holde orden og kan skræddersys efter ens behov. Kupol er fremstillet af polypropylenplast og fås i forskellige størrelser, så du kan skabe din egen løsning. Designet af Henrik Preutz. Fra 39 kr. til 99 kr., IKEA.

Follo

© bobedre.dk

Follo fra britiske Established & Sons er en hylde i egetræ med et gardin i filt, der kan rulles frem og tilbage, som en låge. Den er designet af Bouroullec-brødrene og fås i to længder: 180 og 200 cm, Frama.

Edam

© bobedre.dk

Edam har fået sit navn på grund af den formmæssige lighed med den berømte hollandske ost Edammer. Den er designet af Gert Batenburg for hollandske Montis. Møblet kan fungere som fodskammel, som sidebord og til opbevaring af fx fjernbetjeninger i den indbyggede skuffe og iPad og magasiner i lommerne. Fra 9495 kr., Witehauz.

Dinah

© bobedre.dk

Dinah er en eksklusiv sag fra italienske Cappellini. Skuffemøblet er designet af Shiro Kuramata og er en forbedret relancering af det orginale møbel fra 1970. H 177 cm, 81.490 kr., Design Ambassaden.

Veliero

© bobedre.dk

Veliero må være noget nær verdens mest eksklusive reol. Den blev oprindeligt designet af Franco Albini i 1940, hvor den dog ikke fungerede optimalt. Nu har ingeniører arbejdet sig frem til en løsning og skabt stabilitet i de 50 dele, som reolen består af. Den fås i ask til 219.600 kr. - den koster cirka det dobbelte. Den produceres af italienske Cassina. Design Ambassaden.

Vinkel

© bobedre.dk

Vinkel leger med perspektiv, vinkler og lyset. Den er fremstillet i krydsfiner og designet af Kevin Hviid og Mikkel Damsbo. Bogreolen koster 10.000 kr., Frama.

Skuffemøbel

© bobedre.dk

Skuffemøbel i egetræ med hylder i lakeret mdf og glas. Det fine møbel er skabt af møbelsnedker Klaes Skovhøj Dinesen, som laver sine møbler i hånden. Møblerne er indtil videre unikaobjekter. H 110 x b 50 cm, Klaes Skovhøj Dinesen.

X-Boks

© bobedre.dk

X-Boks er et nyt hyldesystem designet af Henrik Lehm. Det fås i flere farver og kan bygges op, så det passer til den enkeltes behov. Et grundmodul: 35 x 35 x 35 cm, fra 998 kr, Lehm Design.

Tyske Bordbar

© bobedre.dk

Tyske Bordbar har skabt en fin forretning af at forvandle flyserverings-vogne til cool opbevarings-møbler. Den nye i Silver Edition-serien er beklædt med valnød. Kan snart bestilles på bordbar.de

My Storage

© bobedre.dk

My Storage er et nyt opbevaringssystem fra italienske Magis. Det er designet af Ineke Hans. Systemet er bygget op omkring træstave i birketræ, hvorpå man kan montere forskellige elementer og dermed bygge systemet, så det passer ind der, hvor det skal bruges. Viste løsning 15.437 kr., Magis Danmark.

Robox

© bobedre.dk

Robox er en opbevaringsrobot i mandshøjde skabt af designeren Fabio Novembre for italienske Casamania. Reolen er fremstillet i metal med et rødt metalhjerte i midten. H 184 cm, 19.990 kr., Trend Bazaar.

Boxy

© bobedre.dk

Boxy i lakeret glas, der reflekterer lyset og omgivelserne, må være et af de smukkeste og mindst børnevenlige opbevaringssystemer til dato. Serien er skabt af Johanna Grawunder for Glas Italia. Fra 8810 kr., Trend Bazaar.

Sundial

© bobedre.dk

Sundial er en reol, hvor opdelerne er drejet i forskellige vinkler, der skal mime et solur. Reolen er fremstillet i træ og designet af Nendo. H 165 x b 100 cm, 8000 kr., Kartell.

Obi

© bobedre.dk

Obi er et nyt opbevaringssystem fra italienske Poltrona Frau. Obi er designet specielt til soveværelset. Systemet er betrukket med læder og fås i flere farver. Sidebord med to skuffer fra 12.870 kr., kommode med fire skuffer fra 32.670 kr., Design Ambassaden.

Montana har introduceret

© bobedre.dk

Montana har introduceret nye fronter uden greb til deres verdensberømte reolmoduler. Skænke og TV/hi-fi-opstillinger vil også få et helt nyt udtryk med ubrudte klare linjer og elegante glatte fronter. Skuffer og låger uden greb åbnes og lukkes med et let tryk på fronten. Et modul med fire rum, h 69,6 x b 69,6 cm, fra 2020 kr., Montana.

Håndplukket til dig