Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Grønne ideer juli 2011

Dyre-opbevaring

© bobedre.dk

Dyre-opbevaring Designeren Karl Zahn står bag de små Animal Boxes fra den bæredygtige producent Areaware fra New York. Det er en serie små trædyr, der samtidig er små bokse, som du kan putte ting i. Der findes seks forskellige figurer. L 21 x h 7 cm, 399 kr. pr. stk., Designdelicatessen.

Det er jo ikke så svært

© bobedre.dk

Det er jo ikke så svært For Bonderøven - alias Frank Erichsen – er det vigtigt at kunne klare sig selv og være selvforsynende. I denne nye bog koncentrerer han sig om de projekter på gården, han selv har været i gang med, mens bogen blev til - at holde gæs, bygge drivhus, høste æbler, slå hø med hjemmelavet le osv. Og det kan de fleste jo nok lære noget af. 250 sider, 299,95 kr., Gyldendal.

Gamle, smukke cykelslanger

© bobedre.dk

Gamle, smukke cykelslanger Det er svært at forstille sig, at gamle cykelslanger fra Indien kan ende med at blive noget så smukt og overraskende. Tæppet CYCLO har netop modtaget den prestigefulde Red Dot Award, og det er en del af serien RecycleME, som er en kollektion af bæredygtige tæpper fra danske 7d’sign. Et CYCLO-tæppe koster fra 5950 kr. for 160 x 230 cm, 7d’sign.

Lysende logik: Finurlig lanterne

© bobedre.dk

Lysende logik: Finurlig lanterne Amerikanske Franklin Gaw har skabt denne lille, finurlige lanterne, som både giver lys og fungerer som terrarium for et lille træ. Ideen er at skabe et link mellem menneske og natur, og når planten er stor nok, kan man plante den ud. Franklingaw.com.

Lysende diamanter

© bobedre.dk

Lysende diamanter Hvorfor ikke få noget sjovt ud af de energipærer, som vi alligevel før eller siden skal forholde os til? Flere og flere designere tager udfordringen op, og et nyt bud er svenske Eric Therners på en smuk halogenpære, man har lyst til at have hængende. Pæren hedder Diamond Light. 250 kr., Frama.

Beskyt din iPad med bambus

© bobedre.dk

Beskyt din iPad med bambus Firmaet Grove i Portland, USA, har specialiseret sig i at fremstille smukke covers til iPhones og iPads. Dette iPad2-cover er fremstillet i bambustræ og læder med indbyggede magneter, der som det officielle cover får din iPad til at gå i dvale. Træet har fået olie og voks, hvilket giver et smukt udtryk, og så beskytter det naturligvis mod slag og ridser. Fra 99 dollars plus fragt på grovemade.com.

Håndplukket til dig