Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Grønne ideer august 2011

Boks til brugte batterier

© bobedre.dk

Boks til brugte batterier Nu ved alle i hjemmet, hvor de skal gøre af de brugte batterier, inden de afleveres på genbrugsstationen. Battery Box fås i rød, blå og grøn. H 14 cm, 74,95 kr., Lund-Stougaard.

Fra affald til smukke tæpper

© bobedre.dk

Fra affald til smukke tæpper Der går enorme mængder materiale tabt i tekstilindustrien i form af vævninger med fejl og ukurante stofrester. Nu har designer Søren Rose indgået et samarbejde med en af verdens største tekstilproducenter, danske Kvadrat, om at købe resterne og det fejlproducerede stof, som så skal anvendes til tæpper. Sengetæppet Stitch har fx givet nyt liv til en bunke rester. De kasserede stykker er syet sammen og har fået en bagside af grå uld også fra Kvadrat. 235 x 255 cm, 6500 kr., Søren Rose.

Ren logik: Samsungs nye Eco Bubble-vaskemaskiner

© bobedre.dk

Ren logik: Samsungs nye Eco Bubble-vaskemaskiner bruger ifølge producenten 70 procent mindre energi end en almindelig vaskemaskine. Tøj, der før skulle have 40 grader, kan vaskes rent ved blot 15 graders boblevask, hvor mikroskopiske luftbobler sørger for, at vaskemidlet trænger bedre ind i tøjet. Fra 5499 kr.

Solvarme er en god idé

© bobedre.dk

Solvarme er en god idé Solen er en vedvarende energikilde, der leverer gratis energi de næste mange millioner år. Nu har VELUX udviklet et solvarmeanlæg, som kan spare mange penge på opvarmning af vandet. Se mere på velux.dk.

Enkelt og anvendeligt

© bobedre.dk

Enkelt og anvendeligt Britiske Another Country fremstiller enkle og smukke møbler i FSC-certificeret træ. Desk One i eg og ask, b 120 x h 74 x d 50 cm, og skammel i eg, h 44 cm. Prisen er henholdsvis 7564 kr. og 1310 kr. plus forsendelse.

Miljøvenlig engangsgrill

© bobedre.dk

Miljøvenlig engangsgrill ECOGrill af elmetræ er en ny engangsgrill, der ikke skader miljøet. Du skal ikke tænke på kul og optænding eller på at bortskaffe aluminiumsbakker eller slukke bålrester. Kan bruges både som engangsgrill og bålsted. Tre stk. 99 kr., Ecogrill.dk.

Relaterede Artikler