©

Frederiksberg Centret udvider

I 2015 slår FRB.C dørene op for bl.a. designbutikken Bahne, der folder sig ud på hele 1.300 kvm.

Den 26. marts 2015 åbner shoppingcenteret Frederiksberg Centret dørene op for et nyt og forbedret shoppingcenter. Centret udvider med 10.000 kvadratmeter, hvor der vil åbne 23 nye butikker med populære brands som Tiger of Sweden, Cos og &Other Stories.

Den danske designbutik Bahne, har netop lavet aftale med FRB.C om at åbne en 1.300 kvadratmeter stor butik, når centeret slår dørene op. Butikken vil blive fyldt med de største brands indenfor boligtilbehør, børnetøj og mode. I butikken vil du finde mærker som blandt andet Vipp, Georg Jensen, Tom Dixon, Molo, Soft Gallery, Custommade, og 2nd Day. Den nye Bahne-butik bliver lokaliseret på en helt ny etage i FRB.C, og vil få en gigantisk facade på hele 350 kvadratmeter ud mod Falkoner Allé.

Den nye Bahne-butik får et superskarpt fokus på design. Bahnes administrerende direktør Jacob Bahne, fortæller, at ”Vi har et miks, som er helt specielt, fordi vi koncentrerer os om design til både mode, bolig og børnetøj i én butik. Især på boligfronten kommer vi til at skille os ud: Rigtig mange af de brands, vi fører, findes dårligt nok på Frederiksberg i forvejen, og desuden får Bahne en integreret Hay-butik med 250 kvadratmeter fyldt med hele Hays sortiment”.

Center Manager Thomas Thalbitzer og Jacob Bahne er overbeviste om, at den nye Bahne-butik vil blive et populært trækplaster til FRB.C.