Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Folder og facetter

Bløde og hårde elementer

© bobedre.dk

Bløde og hårde elementer mødes i schweiziske Antoinette Baders Triangular Beans-kollektion. Stolenes cover består af en række fleksibelt sammenkoblede, fast polstrede triangler. Indvendig er stolen fyldt med plastkugler, som bløder stolen op. Antoinettebader.net.

Rock-lampen

© bobedre.dk

Rock-lampen som italienske Foscarini har produceret til Diesels boligkollektion Successful Living, er en kunstnerisk fortolkning af et stykke vulkansk sten, som på indersiden afslører en blinkende krystallinsk flade. Overfladen er gnistrende sort og står i fræk kontrast til lampens lyse inderside. Foscarini.it.

Et af de seneste bidrag fra designere

© bobedre.dk

Et af de seneste bidrag fra designere Karim Rashid er Vertex, en kollektion af skulpturelle inden- og udendørsmøbler fra det spanske brand Vondom. Her mødes de trekantede planer i en dynamisk og komfortabel form. Vondom.com.

Phone Bench

© bobedre.dk

Phone Bench Den tyske designer Elisa Strozyk, har skabt Wooden Textiles. Hun giver træet en helt ny, blød og fleksibel stoflighed. Træet er hånd- eller laserskåret og derefter syet sammen i hånden eller limet på tekstil. Tekstilet kan anvendes til møbler eller til dekorative tæpper. Elisastrozyk.de.

Møbler: AP Chair

© bobedre.dk

Møbler: AP Chair fra Lapalma er designet af japanske Shin Azumi, der har eksperimenteret med at maksimere og forfine bøjet finer. Målet har ikke blot været at udforske den skulpturelle skønhed, men også at optimere funktionaliteten i en minimalistisk form. Lapalma.it.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Møbler: Italienerne

© bobedre.dk

Møbler: Italienerne er mestre i at fremstille højglanslakerede møbler. Et eksempel er Cattelans nye skabskollektion Kayak, designet af Andrea Lucatello. Møblerne kendetegnes af den krystalinspirerede front. cattelanitalia.com. Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Wooden carpet

© bobedre.dk

Wooden carpet Den tyske designer Elisa Strozyk, har skabt Wooden Textiles. Hun giver træet en helt ny, blød og fleksibel stoflighed. Træet er hånd- eller laserskåret og derefter syet sammen i hånden eller limet på tekstil. Tekstilet kan anvendes til møbler eller til dekorative tæpper. Elisastrozyk.de.

Moroso Rock Chair

© bobedre.dk

Moroso Rock Chair er designet af Diesel Creative Team. Den blev præsenteret på dette års Milano-messe og supplerer Successful Living-kollektionen fra Diesel, der også indeholder den facetterede Rock-lampe. Moroso.it.

Den russiske designer

© bobedre.dk

Den russiske designer Dima Loginoff har med afsæt i sin fascination af uglaseret porcelæn skabt lampe-konceptet Sleeping Biscuit, hvor han har leget med en facetteret overflade-struktur. Dimaloginoff.com.

Silver Lake-møblerne

© bobedre.dk

Silver Lake-møblerne fra Moroso er designeren Patricia Urquiolas hyldest til 50’ernes California-modernisme. Hun leger med kontrastfyldte overflader og geometriske figurer og spiller på modsætningen mellem det lette og det tunge. Moroso.it

Diamante

© bobedre.dk

Diamante fra YDF –Young Designer Factory – er designerne Alberto Basaglia og Natalia Rota Nodaris bud på et moderne spisebord med stærke skulpturelle værdier. Understellet i lakeret aluminium fås i ti højglansfarver. Bordpladen er enten af klart, røgfarvet eller lakeret glas. Ydf.it.

Den 135 cm høje

© bobedre.dk

Den 135 cm høje facetterede Diamond-gulvvase er designet af Jasper van Grootel, Yvonne Mol og Pols Potten for JSPR Studio. Materialet er bone-porcelæn. Vasen er en del af Arctic Rock-kollektionen, der også indeholder en række skulpturelle møbler med facetteret overflade-struktur. Jspr.eu.

Relaterede Artikler