©

Fliser som signatur

Da Nanna Louise Dahl blev færdiguddannet arkitekt, var det ikke det traditionelle bygningshåndværk der tiltalte hende.

Da den danske arkitekt Nanna Louise Dahl i 2001 stod færdiguddannet, vidste hun, at hun ville være selvstændig. Hendes drøm var at designe og sælge franske fliser, og det var altså ikke det traditionelle bygningshåndværk, der tiltalte hende. Fliserne er i dag blevet Dahl Studios signatur.

Nanna Louise Dahl står bag Dahl Studio. Dahl Studio har et ganske bestemt fokus; som Nanna Louise Dahl selv udtrykker det, så er fokus at fremstille noget der ligger et sted mellem arkitektur og design uden kun at være dekoration, men som også har en funktion. Dahl Studio lancerer nu sekskantede, glaserede fliser i de fineste farver. Inspirationen til flisernes udtryk er hentet fra sydeuropa, og emmer derfor af solstejf og hygge. Fliserne produceres i Frankrig efter de traditionelle håndværksprincipper, og alle fliserne er derfor unikke. Fliserne er fulde af liv, og kan give en personlig stemning til hjemmet.

Fliserne fås både i terracotta og lava, og begge typer fliser er glaseret i de smukkeste transparante farver, som repræsenterer hele farveskalaen. Farverne spænder lige fra den sarteste creme til den dybeste sort. Kombinationen mellem flisernes form og farver, giver mulighed for at kombinere traditionelt håndværk med moderne interiørindretning. Fliserne kan give et twist i indretningen; både i køkkenet og på badeværelset.

Vejlende pris pr. kvadratmeter: 2.500 kr.

Du kan besøge Dahl Studio i Lillestrandstræde i København.