©

Fleksibel og personlig reol

Med et reolsystem opbygget af moduler giver mange muligheder i indretningen.

Boliger er alle unikke og der er stor forskel på, hvordan vi indretter vores bolig. New Tendency præsenterer nu et nyt reolsystem, som giver mulighed for personliggørelse. Reolsystemet hedder “Shift” og er bestående af moduler, der både kan stables vertikalt og horisontalt i forlængelse af hinanden. På den måde kan du få lige nøjagtig den reol, du har brug for.

Shift er et fleksibelt reolsystem; Shift kan bruges enkeltvis som hylde, placeres traditionelt op ad en væg, eller fungere som fritstående rumdelere. Reolsystemet består af tre forskellige grundelementer: et base-element samt to forskellige topelementer. Topelementerne består af et åbent element til at stable, og et lukket element til at afslutte for ovnen.

Shift reolsystemet er fremstillet i egetræ, og har et stilrent og moderne udtryk. Da reolsystemet kan stables efter eget ønske, kan det have mange forskellige udtryk. Det kan enten stables helt klassisk, eller modulerne kan gøres humoristiske ved at være kreativ. Shift er æstetisk og funktionel.

Hvert modul måler 100 x 33 x 34 cm. Vejledende prisforslag: 6.200 kr. Forslaget inkluderer 4 moduler. Shift kan købes i udvalgte forhandlere og på www.newtendency.de.