©

Fint og funktionelt - danske lækkerier til køkkenet

De danske designbrands har i disse dage et væld af smukke sager til køkkenet og bordet, der både i form og funktionalitet skiller sig ud fra mængden.

Crushed-skål fra Muuto Denne smukke skål fra Muuto, og designet af Julien de Smedt, leger med geometrien for at få sit særprægede og dragende udtryk. Den er sammensat af en lang række trekanter, og med sit nærmest andeerledes udtryk danner den en smuk kontrast til de ellers runde former, man tit ser til køkkenet.
Pris: 299 kr. Find den på designfund.dk.

Toss Around salatbestik fra Muuto Man kommer ikke udenom de naturlige træsorter, hvis man vil have noget tilbehør til køkkenet, som både er tidsløst elegant. Dette fine salatbestiksæt designet af KiBiSi i bøgetræ præsterer med sine runde former at fremhæve træets naturlige æstetik, og vi tror, at en klassiker er født.
Pris: 199 kr. Find den på designfund.dk.

Mano-krukker fra Kähler Selvom det er Ursula-stellet, der er på alles læber i disse dage, så må man ikke glemme Mano-serien fra Kähler. Denne smukke, runde serie har et nærmest romantisk islæt, og når disse opbevaringskrukker samtidig slutter helt tæt, så har man lige pludselig et sjovt og anderledes alternativ til de normale glaskrukker i køkkenet.
Pris.: fra 199 kr. Find den på designfund.dk.

Omaggio stempelkande fra Kähler Da vi så den opdaterede stempelkande fra Kähler, var vi næsten ved at tabe kaffekopperne i bar begejstring. For den elegante og underspillede måde, som Kähler har opdateret den klassiske stempelkande på - og samtidig draget den helt ind i det smukke Omaggio-univers - er intet mindre end genialt.
Pris: 595 kr. Find den på designfund.dk.

Everyday Objects fra HAY Less is more, og det simple er tit det bedste. Baggrunden for lanceringen af dette fine sæt af køkkenredskaber ligger lige for. Det er funktionen, der er i centrum, men samtidig har den klassiske form og det lækre materiale gjort, at Everyday Objects helt sikkert vil blive en del af manges hverdag.
Pris: fra 99 kr. Find den på designfund.dk.