Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Farver i flok

Designeren Frederik Mattson

© bobedre.dk

Designeren Frederik Mattson forener det internationale udsyn med skandinavisk enkelhed i sin stol, Fellow, for Blå Station. Ved at blande farver og tekstiler opnår man et meget nutidigt og dynamisk møbel. Blastation.se.

Colorados bjerge

© bobedre.dk

Colorados bjerge har inspireret den italienskfødte designer Gaetano Pesce til et modul-møbel, der giver associationer til store kampesten. Sofaen kan sammensættes af forskellige kulørte moduler, således, at man opnår et meget individuelt udtryk. Produceret af italienske Meritalia.

Designertrioen Claesson Koivisto Rune

© bobedre.dk

Designertrioen Claesson Koivisto Rune har for alvor indtaget den globale designscene med en stribe prægnante møbler. Se blot dette helt specielle sofabord med navnet Etage, som med stærke arkitektoniske referencer svæver over gulvet. Fås i flere farver og størrelser.

Sidse Werners

© bobedre.dk

Sidse Werners funktionelle og skulpturelle stumtjener Coat Tree springer denne sommer ud i farver. Den fås i multicolour, grå og hvid. Fritzhansen.dk.

Møbler: Paesaggi Italiani

© bobedre.dk

Møbler: Paesaggi Italiani er et fritstående skabssystem designet af Massimo Morozzi for mere end 15 år siden. Nu har Edra opdateret det med en fantastisk ekspressiv farvepalet, nye overflader og tilbehør. Fås i 10 flotte farver plus guld og sølv. Edra.com. Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Det var passionen

© bobedre.dk

Det var passionen for regnbuens stærke farver, der inspirerede designeren Charlotte Perriand til Petalo-serien. De blødt afrundede borde blev oprindeligt tegnet i 1951, men har ikke været i produktion før nu. Cassina.com.

Møbler: Bæredygtig skovdrift

© bobedre.dk

Møbler: Bæredygtig skovdrift ædelt håndværk og skandinavisk-inspireret design er tre vigtige pejlemærker for franske The Hansen Family – et møbelbrand skabt af Gesa Hansen, der laver fine og originale ting som for eksempel Trunk. Thehansenfamily.eu. Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Glas er et forunderligt materiale

© bobedre.dk

Glas er et forunderligt materiale fordi man her kan lege med både farver og transparens. Det har inspireret designeren Johanna Grawunder til det spraglede bord XXX for italienske Glas Italia. Fremstillet ved hjælp af en speciel lamineringsteknik, hvor en række tynde glasplader er limet sammen. Glasitalia.com.

Ellipse-stolen

© bobedre.dk

Ellipse-stolen designet af finske Timo Ripatti, er en ægte eye-catcher. Den har sit helt eget formmæssige udtryk og i den multikulørte version er stop-effekten slående. Stolen blev da også præmieret som Finnish Furniture of the Year 2009 for sin skulpturelle balance. Vivero.fi.

Det ligner pop art

© bobedre.dk

Det ligner pop art men er en stol designet af tyske Markus Benesch, der arbejder eksperimenterende med PE-skum. Stolen indgår i The Foomy Collection. Markusbeneschcreates.com.

Se flere møbler på bobedre.dk/moebler

Arden Chair

© bobedre.dk

Arden Chair Stol, designet af Chris Eckersley, forener det traditionelle med det moderne. Med udgangspunkt i gennemtænkte former og gedigent håndværk har han skabt en stoleserie, som ved hjælp af stærke signalfarver rækker ind i fremtiden. Chriseckersley.co.uk.

Relaterede Artikler