Efterårets musthaves til boligen

Efteråret har for alvor ramt det danske land, og derfor er det tid til indendørshygge. Vi har fundet 10 musthaves til efterårsboligen.

Vase

Smuk, sort og riflet vase. Denne vase måler 25 cm. Fås i flere forskellige størrelser og farver. 999 kr., Lyngby Porcelæn.

Sangfugl

De populære sangfugle får nyt medlem af familien, Alfred. Alfred er fremstillet i natur egetræ og røget egetræ.

Alfred forventes at kunne købes fra ultimo oktober. 699 kr., Kay Bojesen.

Plaid

"Mumi" plaid i grå, hvid og gul. Fremstillet i 100 % bomuld. Plaiden er perfekt til en hyggeaften på sofaen. 799 kr., OYOY Living Design.

Kompakt højtaler

God lyd skal der til. "Beolit 12" er en lille kompakt og transportabel højtaler med AirPlay streaming indbygget til iOS. Mørkegrå model med håndtag i italiensk læder. 3.995 kr., B&O Play.

Wallsticker

"This Week" wallsticker gør det nemt at holde styr på efterårets mærkedage og aftaler. Kridt medfølger. 450 kr., Ferm Living.

Lysestage

"Etch Wood" er en smuk stållysestage, som er inspireret af naturen. Lysestagen giver en illusion af åreringene i skovens træer. Lysestagen fås i flere forskellige materialer. 469 kr., Tom Dixon.

Vase

Skøn "Elevated" glasvase til efterårets blomster. Vasen er mundblæst i gråt glas og har grå træbund. 699 kr., Muuto.

Pude

Rå pude med læderstrop i kernelæder. Puden er fremstillet af møbelstof af høj kvalitet. 699,95 kr., Louise Smærup.

Gulvlampe

"Grasshopper" gulvlampe designet af Greta Grossman i 1947. Lampen er udført i pulverlakeret metal og krom. 4.995 kr., Gubi.

Lyshus

Stort "Urbania" lyshus i hvid keramik. Måler 28 cm i højden. Fås i flere forskellige varianter. 399 kr., Kähler.