Dekorér med dit tv

Det rigtige møbel kan forvandle dit fladskærms-tv fra et dødt punkt, der dominerer rummet ...

Modern Flag TV Panel
© bobedre.dk

Italienske Porro byder med Modern Flag TV Panel på en elegant løsning til fjernsynet, hvor man kombinerer et flot møbel med muligheden for at dreje skærmen 360°. Bag det elegante og funktionelle møbel står den milanesiske designer Piero Lissoni. Modern Flag TV Panel fås i 24 forskellige farver og måler l 315 x h 126 x b 60 cm. Som vist her 51.420 kr., Rønnow.

Vision
© bobedre.dk

Tanken bag Vision-serien fra Pastoe er, at åbne og lukkede moduler sættes sammen til et levende og spændende møbel med utrolig mange muligheder. Derfor er Vision også velegnet som tv-møbel, hvor tv’et indgår i en sammenhæng og skaber et næsten kubistisk panorama. Vision er designet af Karel Boonzaaijer & Pierre Mazairac og er fremstillet i mdf og eg. Prisen for det viste eksempel er 49.889 kr., Witehauz.

© bobedre.dk

Camouflage plejer at være forbeholdt soldater - men tankerne bag kan også bruges, når man vil gøre sit tv mindre synligt. Her er Montana-moduler i forskellige størrelser og farver brugt til at skjule tv’et. De to små bokse på højkant yderst i billedet er Montanas egne højttalere, der fås i to størrelser. Som vist her 25.746 kr., Montana.

Uppleva
© bobedre.dk

Ikea er kendt for møbler, der er billige, lette at samle og funktionelle. Den filosofi overfører møbelgiganten nu med Uppleva til tv-området. Designer Francis Cayouette står bag nyskabelsen, der består af et smart-tv, et højttalerpanel med indbygget blue-ray-afspiller og wireless subwoofer.

  • Vi har talt med mange familier, som siger, at de savner løsninger til at integrere tv’et i hjemmet. Det her er vores bud på, hvordan man gør det, forklarer Francis Cayouette. Uppleva er designet til at passe sammen med møbelserien Bestå, således at højttalerpanelet let kan skydes ind i et skuffemodul. Tv’et kan enten hænge på væggen eller en stand, som det blot klikkes på. Alle ledninger skjules i forberedte gange i møblet. Fås i 24”, 32”, 40” og 46”. Opstillingen på billedet ca. 10.787 kr. inkl. tv, højttalerenhed, Blu-Ray-afspiller og subwoofer. Møblet alene koster 3310 kr., Ikea.
Beovision 11
© bobedre.dk

Et smukt fjernsyn skal ikke gemmes væk. Det gælder B&O’s nye Beovision 11, der er et dekorativt element i sig selv. Smart-tv’et er udstyret med 3D og højttalere med utrolig god lyd. Højttaler-beklædningen er let at skifte og fås i seks farver. Beovision 11 kan stå på en gulvstand eller hænge på et motoriseret vægbeslag, der kan køres ud i en 90° vinkel fra væggen. Fås i 40”, 46” og 55”. Uden ophæng fra 47.995 kr., B&O.

Model 505
© bobedre.dk

Klassisk og stilfuldt. Luca Meda designede allerede i 1972 Model 505 for Molteni & C, som har fået en opfriskning af Nicola Gallizia, så systemet fremstår topmoderne, men samtidig trækker tråde til det klassiske italienske look. Igen er tanken, at man bygger opbevaring omkring tv’et, så det bliver en del af indretningen i stedet for at skille sig ud. Fås i mange farver og overflader. Som vist 52.820 kr., 3Falke Møbler.

Wave
© bobedre.dk

Systemet Wave, designet af Bruno Fattorini og Robin Rizzini for MDF Italia, er et stilrent bud på en reol-løsning, der sætter tv’et ind i en ramme, så det virker integreret i rummet. Wave fås kun i hvid og er fremstillet i melamin-coated træ og akryl. Som på foto 35.000 kr., Interstudio.

VL963N
© bobedre.dk

Enkelhed og rene linier passer altid ind i stuen - som i dette 3D-tv fra Toshiba designet af Jacob Jensen, der har det mundrette navn VL963N. Det kan både hænge på væggen og stå på fod, som vist på billedet. Fås i flere forskellige størrelser fra 42”, fra ca. 11.200 kr.