Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

De 10 største boligtrends i 2019 ifølge Pinterest

Disse 10 tendenser er der stor søgning på, og mange af dem ser vi allerede flere steder.

Hvert år samler Pinterest 100 trends for det kommende år – og vi kigger selvfølgelig nærmere på de 10, som omhandler bolig og interiør. De samler deres bud på 2019s største trends baseret på de søgninger på mediet, som var mest populære eller stigende i slutningen af 2018.

LÆS OGSÅ: Her er farverne du skal indrette med i 2019.

Sennepsgul

Ifølge Pinterest bliver den sennepsgule farve et hit i år. Det er en stærk farve, som kræver lidt mod at indrette med. Men når det er gjort, er resultatet skønt!

LÆS OGSÅ: Her er farven, vi kommer til at se overalt i år.

Moderne pejse

Pejse og kaminer er en perfekt måde at skabe hygge, men brugerne af Pinterest er mest ude efter de mere moderne af slagsen. Og vi forstår deres fascination!

Kunst af tekstiler

På Pinterest er brugerne begyndt at få øjnene op for den anderledes kunst, der kan skabes ved brug af tekstiler. Vi er vant til bløde tæpper, der ligger på stuegulvet – men hvorfor ikke eksperimentere med at hænge dem op?

Geometriske former

Farvede vægge har været in i en rum tid, men nu er det de geometriske former på væggene, der hitter. Hvis ikke du er klar til at male en hel væg, så kan du male et møbel med de geometriske former i stedet.

Tin interiør

Særligt lofter og vægge i tin-fliser eller tapet der giver illusionen af dette, er meget populært på Pinterest.

Kaktusser

Grønne planter og sukkulenter har været populært at indrette med i en længere periode. Men i 2019 skal dine sukkulenter arrangeres flot sammen, ifølge Pinterest.

LÆS OGSÅ: 15 planter, der er perfekte til lejligheden.

Vertikale haver

Også dine grønne planter skal arrangeres på ny og anderledes måde i 2019. De vertikale haver bliver i år mere og mere populære ifølge Pinterests brugere – både inde og ude.

Farverige fliser

Ét af de helt store trends i år, forudser Pinterest bliver farverige og grafiske fliser. Det kan lyde voldsomt for os fra Norden, der er vant til den minimalistiske stil, men det kan sagtens gøres på en nedtonet og stilfuld måde.

Vilde tapeter

Tapeter kan gøre meget for udtrykket i rummet, og særligt når der vælges et farverigt motiv. Det er kun fantasien, der sætter grænser.

LÆS OGSÅ: 7 botaniske tapeter, som trender lige nu.

Naturlige swimmingpools

Denne trend stikker lidt ud fra de foregående, da denne er svær at opnå i eget hjem. Det er i hvert fald de fleste af os, der kun kan drømme om det. Men det er nok også grunden til, at det er et af de mest søgte termer. Vi kan jo alle lide at drømme.

Relaterede Artikler