Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Bo med bøger

Et hjem uden bøger siges at være et hjem uden sjæl, og bøger fortæller mere om, hvem du er, end du tror.

Aline

© bobedre.dk

Aline er et modulsystem i aluminium, der kan udbygges nærmest i det uendelige. Systemet er designet af Dante Bonuccelli for italienske Alias. Fx to fag: b 180 x h 205 x d 30 cm, 16.938 kr., Paustian.

Drop

© bobedre.dk

Drop er designet af japanske Nendo for italienske Cappellini. Reol i forskellige størrelser fremstillet i lakeret metal med et finurligt twist i toppen. Fra 7000 kr., Design Ambassaden.

Montana

© bobedre.dk

Montana lægger op til at du selv skaber din opbevaringsløsning. Her er fire moduler i farven carbernet bygget op som et display med bagplade i glas. Den viste løsning: h 135 x b 80 cm, 8828 kr., Montana.

Mogens Koch-reol

© bobedre.dk

Den klassiske Mogens Koch-reol her vist i olieret eg. 76 x 76 cm, fås fra 8850 kr., Carl Hansen & Søn.

Ô Perché

© bobedre.dk

Ô Perché er et smukt opbevaringsmøbel, hvor man kan gemme bøgerne helt væk eller placere dem på toppen. Julie Pfligersdorffer har stået for designet for franske Ligne Roset. Ben i massiv bøg og bokse i finér. Fås i to højder: h 64/112 x b 45 cm, Fra 6185 kr., Høgh Møbler.

Dr Jekyll and Mr Hyde

© bobedre.dk

Dr Jekyll and Mr Hyde er designet af Piero Lissoni for Glas Italia. Fremstillet af tykt, lamineret termoglas. Fås i to versioner: en åben og en lukket model med låger. Fås i flere størrelser fra l 30 x h 45 cm, fra 7500 kr., Sibast.

Lecco

© bobedre.dk

Lecco er tegnet af Morten Georgsen som et modulsystem, der kan fås med forskellige hylder, låger og størrelser. Den viste løsning måler: h 197,5 x b 259,5 cm, 19.890 kr., BoConcept.

Ran Library

© bobedre.dk

Ran Library designet af Carlo Forcolini for Stellar Works. Fremstillet i sortlakeret stål og valnød. H 204 x b 112 cm, 9600 kr., Frama CPH.

Matégots Degal

© bobedre.dk

Matégots Degal designet af Mathieu Matégot er fremstillet i lakeret metal. Køb flere og byg en skulptur på væggen. H 49,5 x b 90 cm, 1695 kr. pr. modul, Gubi.

Balancing Boxes

© bobedre.dk

Balancing Boxes er et fortryllende møbel skabt af svenske Front for Porro. Det er egentlig et bord formet af fire kasser, der er sat sammen til et lille kunstværk. Fremstillet i træ eller metal. H 56 x b 67,5 cm, fra 8750 kr., Bjarne Rønnow.

Wave

© bobedre.dk

Wave skabt af Bruno Fattorini for MDF Italia – er stringent og bølgende på en og samme tid. Opbygges i længder af 90 cm samt i 3 højder. Hver panel udstyres herefter med diverse moduler og hylder. Fra 2312 kr., Interstudio.

Off Cut

© bobedre.dk

Off Cut er designet af Nathan Young for italienske Living Divani. Den består af en masse træstave, der egentlig er affald fra andenmøbel-produktion. H 181 x b 125 cm, 16.900 kr., Bjarne Rønnow.

Relaterede Artikler