Kære læser,

Vores hjemmeside understøtter desværre ikke Internet Explorer 11. For at få den bedste oplevelse på hjemmesiden og af vores indhold, vil vi bede dig om at anvende Edge, Chrome, Safari eller andre, nyere browsere.

Med venlig hilsen,
May Kjærsgaard,
Digital redaktør

Bløde buler

Som en blomst

© bobedre.dk

Som en blomst der folder sig ud. Sådan fremstår Ottoman-stolen fra Ligne Roset, designet af Noé Duchaufour-Lawrance. Fås også som puf og trepersoners sofa. Ligne-roset.com.

Med tydelig reference

© bobedre.dk

Med tydelig reference til de klassiske chesterfieldmøbler har de italienske designere Enrico Zanolla og Andrea Di Filippo fra DZstudio kreeret Clamp-lampen. Dzstudio.net.

En moderne fortolkning

© bobedre.dk

En moderne fortolkning af det traditionelle. Bohemian-sofaen fra italienske Busnelli lever med sit skødesløse look op til navnet. De draperede møbler er designet af arkitekten Castello Lagravinese. Busnelli.it.

Man drages uvilkårligt

© bobedre.dk

Man drages uvilkårligt af den bløde, bulede overflade på Gladis Lounge Chair fra Aqua Creations, der har det som sin målsætning at forene originale kunstneriske ideer med funktion og æstetik. Bag står fotografen Albi Serfaty og designeren Ayala Serfaty. Fås i 12 forskellige farver. Aquagallery.com.

Designeren Inga Sempé

© bobedre.dk

Designeren Inga Sempé har med Ruche skabt en fleksibel sofa for franske Ligne Roset. Det er egentlig en træbænk, som er draperet med et vattæppeinspireret, quiltet betræk. Ligne-roset.com.

Puffen er et genialt møbel

© bobedre.dk

Puffen er et genialt møbel som ikke blot repræsenterer en ekstra sidde- plads, men ofte også kan anvendes som et lille bord. Det gælder fx for Pinko-puffen fra Cattelan, som er designet af Paolo Cattelan. Cattelanitalia.com

Det er måske mere en skulptur

© bobedre.dk

Det er måske mere en skulptur end møbel, hvilket er meget typisk for Aqua Creations møbler og ikke mindst lamper. Her er det den håndlavede Anna-Bench, der består af dunfyldte bobler med knapper af kobberbelagt messing. Aquagallery.com

Den er skødesløs

© bobedre.dk

Den er skødesløs og indbydende blød. Lapigra-stolen har polster fyldt med små plastkugler, som føjer sig efter kroppen. Det er Monica Graffeo, der har designet for Zilio A&C. Zilioaldo.it.

Den finske designertrio

© bobedre.dk

Den finske designertrio Studio Claesson Koivisto Rune mestrer det enkle udtryk, som netop er blevet det italienske firma Tacchinis adelsmærke. Et af beviserne er Quartier-pufferne med de synlige stikninger. Fås i flere størrelser og mange farver. Tacchini.it.

Boutique-serien

© bobedre.dk

Boutique-serien fra hollandske Moooi, designet af Marcel Wanders, giver optimale muligheder for at skabe en individuel sofa. Man kan vælge mellem et utal af betræk, størrelser og ben. Her er sofaen klædt i sort læder med quiltet effekt. Moooi.com.

Terningerne er kastet

© bobedre.dk

Terningerne er kastet Den kvadratiske puf med det mundrette navn Bob er fra Cattelan. Et på alle måder enkelt og ukompliceret møbel. Bag designet står Paolo Cattelan. Cattelanitalia.com

Relaterede Artikler